Jeg har utviklet meg masse gjennom studiet så langt, sier 44-åringen.

Jeg valgte å studere digital etterforskning fordi det er noe det er stort behov for i arbeidsmarkedet. Det passer meg veldig bra å utforske og løse problemer, sier Frank Shortt (44).

Han studerer digital etterforskning via nettstudier fra Ålgård.

Nettstudier hjelper meg å få utført studiet, samtidig som at hverdagen min med jobb og familie ikke stopper opp.

Etter at han er ferdig med bachelorgraden i digital etterforskning håper han å få jobb i politiet eller militæret.

Jeg ønsker å være med å løse samfunnsproblemer eller nasjonale problemstillinger som bidrar til å holde oss alle litt mer trygge, sier 44-åringen. 

Gjennom studiet lærer han datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Slik blir han klar for å jobbe med digital sikkerhet og etterretning.

Utviklet meg masse gjennom studiet

Hvert ledd i det jeg har lært har vært veldig nyttig, og har utviklet meg masse gjennom studiet så langt. Bare den kunnskapen lærerne har videreført er helt utrolig bra, og de er så hjelpsomme, sier Frank.

Han jobber selvstendig på et prosjekt, og kombinerer slik både jobb og studier.

Jeg starter dagen med å dra tidlig på jobb, før jeg tar en pause og deltar på nettstudiet. Deretter jobber jeg med jobb eller studier, alt ettersom hva som har deadline.

Studiet i digital etterforskning tilbys på campus Kristiansand, via nettstudier eller Online PLUS. Ved å velge en bachelorgrad hos Noroff får du et attraktivt utdanningsløp, utviklet i samarbeid med næringslivet.

Jeg får veldig god oppfølging. Jeg kan ta kontakt med lærere når som helst og får masse hjelp om jeg har behov for det. De er veldig flinke i faget, men enda flinkere til å hjelpe oss å lære.


Relaterte studier

Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top