Nettstudier blir mer og mer vanlig, og som nettstudent har du friheten til å legge opp studiene etter din hverdag. Vi har samlet fem gode grunner til hvorfor du bør ta en bachelorgrad på nett hos Noroff.

Live forelesninger

Som nettstudent ved Noroff vil du ha muligheten til å planlegge din egen studiehverdag.

Forelesningene streames live fra undervisningen på campus, slik at uansett hvor du befinner deg får alle studenter den samme undervisningen. Forelesningene spilles også inn, så du bestemmer om du vil se dette live eller som opptak senere. Du har mulighet til å pause og se dem om igjen, så mange ganger du ønsker.

Du vil også få veiledningstimer med din faglærer, slik at du kan stille spørsmål og få god oppfølging underveis i studiet.

Studer der du er

Å studere over nett medfører ingen obligatorisk oppmøte på campus. Det betyr at du i praksis kan studere fra hvor du vil i verden. Kanskje har du behov for å utforske verden? Eller kanskje du ikke ønsker å flytte fra hjembyen din for å studere? Som nettstudent ved Noroff kan du gjennomføre bachelorgraden din fra akkurat der det passer deg.

Les også: Slik lykkes du med nettstudiene

Studier utviklet i samarbeid med bransjen

Noroff tilbyr bachelorstudier i cyber security, digital etterforskning, applied data science, og interaktive medier spill og animasjon. Bachelorstudiene vil gi deg en praktisk og teoretisk kompetanse som industrien og bransjen har behov for, slik at du er klar for å gå rett i jobb etter å ha fullført graden på Noroff.

Alle Noroffs studieprogrammer er utviklet i samarbeid med bransjen, for å gi deg hands-on kompetanse som gjør det ettertraktet på arbeidsmarkedet. Alt tyder på at behovet for kompetanse innen IT og teknologi kun vil øke fremover. Med en bachelorgrad fra Noroff vil du ha denne etterspurte kompetansen. 

Samme vitnemål som på campus

Etter fullført utdanning hos Noroff Nettstudier mottar du samme vitnemål som klasseromstudentene. Det er altså ingen forskjell i kvalitet på studiet på campus og nett – vitnemålet etter endt utdanning er det samme uavhengig av studiested.

God oppfølging

Noroff har lang erfaring med online utdanning, og gjennom hele studieløpet vil du få tett oppfølging fra veileder. Lærerne på Noroff brenner for faget sitt, og mange har mange års erfaring fra bransjen.

Som nettstudent vil du tilbringe mye tid i det digitale klasserommet. Her vil du finne læringsmateriell, oppgavebeskrivelser og aktivitetsrapporter, men du vil også ha et chatforum for kommunikasjon med forelesere, veiledere og medstudenter. Her kan du enkelt ta kontakt med de fagansvarlige og få hjelp og råd når du har behov for det.

Alle Noroffs bachelorprogrammer har oppstart i august 2022. Studieprogrammene har løpende opptak, og du kan dermed sikre deg din studieplass allerede nå.


Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top