Lene (45) har alltid hatt et øye for godt design og en interesse for teknologi som virker som den skal. Nå har hun akkurat fullført en utdanning i UX-design.

Jeg oppfatter at behovet for UX-designere finnes i alle bransjer. Lene Jellestad

Jeg oppfatter studiet som en slags fusjon av de tingene jeg har vært genuint opptatt av, og synes det var en veldig spennende retning å ta, sier Lene Jellestad (45).

Hun har jobbet i salg- og markedsføringsbransjen i mange år, og har alltid hatt en passion for godt design.

Fra Lysekloster, sør for Bergen, har hun akkurat fullført en utdanning i UX-design via Noroff Nettstudier.

Jeg oppfatter at behovet for UX-designere finnes i alle bransjer, og gjerne vil bli mer og mer etterspurt i fremtiden.


Foto: Adobe Stock

Fleksibel studiehverdag

Lene har jobbet fra hjemmekontor i mange år, og trives godt med det.

Det å kunne organisere studiehverdagen til å passe perfekt inn med familie og andre aktiviteter var nok hovedgrunnen til at jeg valgte nettstudier, sier hun.

For meg har den største fordelen vært å slippe reisevei til studiestedet hver dag, og det å kunne gjøre litt huslige oppgaver mens man tenker og fordøyer det man nettopp har lært. I tillegg er man fri til å kunne ta en lunsj med venninner, eller dra en uke til syden uten at man må ha fri fra studiene av den grunn. Nettstudiene kan man ta fra hvor som helst.

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Studiet er tilgjengelig på campus i Oslo og Bergen, og via Noroff Nettstudier.

Leter etter drømmejobben

Jeg synes nettstudiene hos Noroff fungerer utmerket. Lene Jellestad

Jeg synes nettstudiene hos Noroff fungerer utmerket. Man har tilgang på veldig mye informasjon og får raskt svar om det er noe man trenger hjelp til. Hvis man er litt strukturert og kanskje også finner noen medstudenter å samarbeide med, er det rett og slett helt supert, sier Lene videre.

Jeg håper at drømmejobben dukker opp, der jeg kan få brukt alt jeg har lært, og ikke minst lære mye mer slik at jeg kan utvikle meg til en virkelig god UX-designer, avslutter hun.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI-design

Blir klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse i brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top