Madeleine studerer videomarkedsføring i sosiale medier, og har allerede fått relevant jobb i event- og kommunikasjonsbyrået Macsimum.

– Jeg har alltid vært interessert i kommunikasjon og det å bruke fortellinger for å formidle et viktig budskap. Hva er vel da bedre enn å studere videomarkedsføring i sosiale medier, spør Madeleine Josefine Øksnes (38) smilende. Hun tar den kreative fagskoleutdanningennett, og studerer på deltid. Hun valgte utdanningen på grunn av egne interesser, men også med tanke på det fremtidige arbeidsmarkedet.

– Det er et veldig dagsaktuelt studium som fyller et stort behov i markedet, og videokompetanse er veldig etterspurt av arbeidsgivere. Det er spennende å få kunnskap om hvordan man kan lage videoinnhold tilpasset ulike plattformer, og hvordan man kan få folk til å se videoene, sier hun.

Studiet har allerede åpnet dører for Madeleine til spennende jobbmuligheter.

– Jeg har akkurat gjort et veldig spennende jobbskifte, hvor jeg startet i en superrelevant stilling som prosjektleder i event- og kommunikasjonsbyrået Macsimum. Jeg jobber fulltid her ved siden av studiet, sier hun.

Fleksibel studiehverdag

Som tobarnsmor i fulltidsjobb opplever hun at nettstudier på deltid er perfekt å kombinere med andre forpliktelser i hverdagen, og at det er svært fleksibelt.

Det er et veldig dagsaktuelt studium som fyller et stort behov i markedetMadeleine Josefine Øksnes

– Jeg kan studere når det passer meg, som passer veldig fint. Jeg studerer gjerne i helgene og på kveldene, men prøver også å ta fri to kvelder i uken. På deltid har vi innlevering annenvher uke, som må leveres for å få godkjent modulen. Denne pleier jeg alltid å lese med en gang jeg får oppgaven, slik at jeg kan strukturere de neste to ukene etter det, forteller hun, og legger til:

– Det krever en god del struktur og planlegging for å få det til, og man må være disiplinert og sette av tid til arbeidet selv. Innleveringene annenhver uke gjør at man føler fremgang, men at man likevel har tid til å arbeide i sitt eget tempo.

– Får bruk for alt jeg lærer på studiet

Madeleine har fått god kontakt med både medstudenter og faglærere, og opplever at hun får god oppfølging og hjelp med oppgavene.

– Vi har en liten Facebook-gruppe hvor vi kan stille hverandre spørsmål om det vi jobber med. Faglærer gir også alltid skriftlig tilbakemelding på oppgavene som leveres inn, som er fint for fremdriften. Faglæreren er veldig hyggelig, og svarer alltid på spørsmål jeg sender, forteller hun.

Hun forteller at hun opplever det hun lærer som svært relevant for hennes nåværende jobb.

– Jeg får virkelig bruk for alt jeg lærer på dette studiet i stillingen min, smiler hun.

Videomarkedsføring i sosiale medier er et ettårig studium som fokuserer på å gi studentene praktiske og anvendbare ferdigheter. Studiet tilbys på nett, og neste oppstart er allerede 15. mars.


Relaterte studier

Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Filmproduksjon, studer film i Oslo eller Bergen

Filmproduksjon

En praktisk utdanning for deg som vil jobbe i filmbransjen. Gjennom studiet vil du jobbe kontinuerlig med studentproduksjoner og få en grundig opplæring i det utstyret som filmbransjen bruker i dag.

  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top