De tre studentene på digital markedsføring har startet bedriften Eco Media Solutions, som har som mål å fremme grønn og bærekraftig drift hos ulike virksomheter gjennom historiefortelling.

– Vi har et ønske om å skape godt innhold som er av verdi for våre kunder. Vårt fokus handler om hvem virksomheten er, hva den prøver å oppnå, og hvilke miljøvennlige verdier den har, forteller Michael Elijah Normann-Gumbs (26). Sammen med to medstudenter på digital markedsføring ved Noroff Kristiansand har han startet bedriften Eco Media Solutions.

– Vi jobber med innholdsmarkedsføring som handler om å formidle en virksomhets historie for å få frem dens verdier og miljøfokus. Akkurat nå jobber vi tettest med serveringsbransjen, sier Michael.

Vi ser absolutt sammenhengen mellom studiet og bransjenMichael Elijah Normann-Gumbs

Ulike bakgrunner

Eco Media Solutions består av Michael, Elia Henden Nygård og Niklas Schlumm. De har ulike bakgrunner, men felles for dem er interessen for digitale medier og bærekraft.

Michael er 26 år gammel. Han har bakgrunn som miljøarbeider, og har også en bachelorgrad i maskiningeniør – produktdesign.

Fra venstre: Elia Henden Nygård, Michael Elijah Normann-Gumbs, og Niklas Schlumm. Foto: Oscar Østmoen.

Elia er 21 år, og utviklet stor interesse for digitale medier allerede på videregående skole. Han har tidligere studert spansk.

Niklas er 19 år og kommer opprinnelig fra Tyskland. Han har interesser innenfor markedsføring, teknologi og oversettelse.

Et godt sosialt miljø

De tre studentene bruker mye av det de lærer på studiet i digital markedsføring i utviklingen av sin virksomhet.

– Vi ser absolutt sammenhengen mellom studiet og bransjen. Veldig mye henger sammen når det kommer til innholdsproduksjon, synlighet på nett og sosiale medier, sier Michael.

De opplever god oppfølging fra faglærerne, og er opptatte av relasjonsbygging.

– Noroff har et godt og solid sosialt miljø, og man kan skape gode og nyttige relasjoner her med tanke på fremtidig arbeidsliv. Vi lærer mye av hverandre her.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

En teknologiutdanning der visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere åpner dører til en mangfoldig karriere innen IT og design.

  Nettstudier
  Oslo
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top