Student på interaktive medier - animasjon, Konrad Kaminski, stakk i går av med den nasjonale prisen for beste studentarbeid på The Golden Egg Awards.

Konrad Kaminski (31) vant prisen med sitt bachelorprosjekt "Playtime", en animasjonsfilm som imponerte juryen stort. Han roses for måten han har klart å kombinere studiene med jobb og familieliv. Juryen trekker frem Konrad sin eksemplariske arbeidsmoral, hvor han har presentert arbeid som overstiger forventingene ved enhver anledning. "Playtime" demonstrerer Konrads ambisjon om å skape verk som rører hjertene til publikummet.

Vi tar kontakt med han like etter at han har fått vite at han har vunnet prisen for beste studentarbeid på sitt studium.

Det føles helt utrolig! Dette er et av de mest fantastiske øyeblikkene i livet mitt. Jeg er så takknemlig for alle som støttet meg og trodde på meg. Jeg føler meg så overveldet av lykke og takknemlighet akkurat nå, sier 31-åringen begeistret.

Lidenskap for spill og animasjonsfilmer

Da Konrad var ferdig med videregående og skulle velge studium vurderte han flere ulike yrker som miljøterapeut, psykolog og lærer, men ingen av disse føltes helt riktig for han. 

Jeg er så takknemlig for alle som støttet meg og trodde på meg.Konrad Kaminski

Min lidenskap var spill og animasjonsfilmer. Da jeg begynte å undersøke og lære litt på egenhånd, tenkte jeg at dette var noe som gav meg glede og noe jeg ønsket å satse på, forteller 31-åringen.

Da han kom over bachelorgraden i interaktive medier – animasjon på Noroff. Han valgte å ta studiet på nett samtidig som han jobbet 100% på en ungdomsskole. Det å kunne ta hele graden på nett beskriver han som helt fantastisk.

Nettstudier gjorde at jeg kunne planlegge alt selv, når jeg skulle se på undervisning og når jeg skulle gjøre oppgaver. Jeg har også en datter på fem år, så den fleksibiliteten ved egen planlegging var gull verdt.

📷: Konrad sitt bachelorprosjekt.

Målet er 3D-filmbransjen og filmfestival

Konrad har valgt å spesialisere seg i animasjon, ettersom han hadde en stor interesse for animasjonsfilm.

Jeg syns alt vi lærer på studiet er veldig spennende og interessant.Konrad Kaminski

Det er veldig mange steg for å lage en animasjonsfilm, som var mitt bachelorprosjekt. Jeg syns alt vi lærer på studiet er veldig spennende og interessant, og for meg som ønsker å lage egne filmer har alle fagene vi har hatt vært veldig nyttige.

Han forteller at det kan være lurt å tenke gjennom hva man ønsker å spesialisere seg i allerede før man starter på studiet, da blir det lettere å plukke ut de kursene eller den informasjonen som er mest relevant for det man ønsker å jobbe med.

Jeg visste for eksempel at jeg ønsket å jobbe med 3D-animasjonsfilm. Jeg ønsker å gå ut av Noroff med en bachelor og vite at jeg har tilegnet meg de ferdighetene jeg trenger for å lage en 3D-animasjonsfilm helt alene, forteller Konrad.

Allerede før Konrad har fullført studiet har han landet jobb som animatør hos Norges største event- og reklamebyrå, JCP. 31-åringen føler seg utrolig heldig, men han har også et ønske om komme seg inn i 3D-filmbransjen.

Jeg har sendt inn bachelorfilmen min til en filmfestival og planlegger allerede en neste kortfilm. Målet for nærmeste fremtid er å komme med på en filmfestival og inn i 3D-filmbransjen. Veien ser allerede veldig bra ut, men det er fortsatt masse jobb igjen å gjøre, avslutter Konrad.

🎥: Konrad sitt bachelorprosjekt. Se mer her.


Relaterte studier

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Praktisk utdanning som forbereder deg på en karriere innen spill, animasjonsfilm, visuelle effekter og reklame- og visualiseringsbransjen. Studiet benytter den nyeste teknologien og arbeidsmetodene, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top