Det er så mye mer enn studiene man får fra et opphold i utlandet, sier hun.

Marie Louise Hillestad (27) fullførte det toårige studiet i nettverk og IT-sikkerhet på Noroff i juni, og valgte å ta et sisteår i Storbritannia for å sitte igjen med en bachelorgrad. Hun studerer computer security på University of South Wales.

For meg gikk veien etter to år på Noroff naturlig over til et siste år i Wales for å fullføre en bachelor. Etter begrensningene fra covid, hadde jeg lyst til å bruke ett år på studier på en ny plass for å få nye opplevelser, sier hun.

Noroff har tett samarbeid med flere utenlandske utdanningsinstitusjoner, og er en unik mulighet til å oppleve verden og få ettertraktet kompetanse. Les mer om 2+1 ordningen her.

Høye forventninger til Wales

Marie Louise har valgt å studere på University of South Wales, som er et av de største universitetene i Storbritannia.

Jeg har valgt å bosette meg i Cardiff og pendle med tog ca. 25 minutter hver gang jeg skal inn til Treforest campus. Jeg ønsker å oppleve så mye som jeg kan av Wales i løpet av mitt opphold her.

Hun fortsetter:

Cardiff sentrum gir enkel tilgang til kollektivtransport, shopping, kultur, opplevelser, med mer. Folk her er veldig hyggelige og snakkesalige, smiler hun.

Treforest campus er lokalisert i et veldig fint, grønt område. Til nå tilbringer jeg fire dager i uken på campus. Tiden mellom forelesninger tilbringes i kafeteriaen sammen med medelever.

Det er så mye mer enn studiene man får

2+1 avtalen hos Noroff legger opp til at studentene får full akkreditering av studiene de har fullført hos Noroff. Dette gir mulighet til å søke direkte inn på tredjeåret av en bachelorgrad, og fullføre den med ett studieår i utlandet.

Jeg ser frem til å utforske Wales, knytte internasjonale vennskap og få mange nye opplevelser.

Det er så mye mer enn studiene man får fra et opphold i utlandet. Mulighetene til å praktisere engelsk på en daglig basis er selvfølgelig en fordel for å forberede egne ferdigheter i språket, men også økt kulturforståelse og kommunikasjonsevne ved å bli kjent med mennesker fra hele verden, avslutter 27-åringen. 

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top