Verden er i konstant utvikling og arbeidsmarkedet endres stadig. – En praksisnær utdanning gir studentene en fordel når de skal ut i jobb, sier rektor ved Noroff Fagskole. 

I årene fremover vil lærevillighet være en svært attraktiv egenskap for arbeidsgivere Aage Alexander Foss

Dagens studenter skal ta over morgendagens arbeidsmarked. Arbeidsmarkedet frem til i dag har gjennomgått betydelig endringer og det er ingen grunn til å tro at det stopper her.

– Tiden der man var «ferdig utdannet» da man kom inn i arbeidslivet er over. Å være villig til å lære nye ting vil være en attraktiv egenskap blant fremtidige arbeidstakere. Derfor er en av våre viktigste oppgaver å gi studentene nøkkelen til å lære og forstå, slik at de kan gjenta denne suksessfaktoren senere i arbeidslivet, sier Aage Alexander Foss, rektor ved Noroff Fagskole. 

«"

Foto: Magnus Wintersborg

Kunnskap er nøkkelen

Studentene blir skodd for fremtidens arbeidsliv, ved at utdanning og arbeidsliv involverer seg med hverandre.

– Våre studenter sitter igjen med en praktisk utdanning, i kombinasjon med gode faglige og teoretiske tilnærminger. 

Han fortsetter:

– Samarbeidet mellom utdanning og næringsliv er noe vi i Noroff jobber aktivt med. Studentene våre jobber med reelle caseoppgaver og problemstillinger, direkte fra næringslivet. 

Vi leverer en praksisnær utdanning som fører til jobb Aage Alexander Foss

– Vi leverer en praksisnær utdanning, og skreddersyr utdanningstilbud som vi vet at arbeidsmarkedet har behov for. 

Det er ingen tvil om at en praksisnær utdanning er en fordel når studentene etter endt utdanning skal ut i arbeidsmarkedet.

– Vi ønsker at våre studenter skal være job ready, ved at de har en praktisk forståelse av faget og en klar oppfatning av hva som venter dem etter studiene.

Høyaktuell akademisk trening

Studieplanen utvikles også i tett samarbeid med næringslivet, for å sikre at studentene sitter igjen med høyaktuell akademisk trening.

Johanne Lilleengen er 24 år har studert digital markedsføring hos Noroff, før hun landet drømmejobben i Data Respons. 

Foto: Privat

– Digital markedsføring er veldig fremtidsrettet. Man blir godt rustet for markedsføring på nett og hvordan man burde tenke for å overleve i den digitale konkurransen.

Hun fortsetter:

– Så langt har jeg fått bruk for nesten alt jeg har lært på studiet. Google analytics, copywritign og SEO er helt klart noe enhver som har en nettside burde ha en viss forståelse for, og jeg tror et nettstudium i digital markedsføring kunne hjulpet mange, sier Johanne.

– Ettersom endringene innen teknologien skjer så raskt, er vi opptatt av kontinuerlig utvikle studieplanene og studietilbudene våre, sier Aage. 

Flere Noroff-studenter har fått jobbtilbud allerede før de er uteksaminert. 

– Dette sier noe om hvor stort behov det er etter skarpe hoder, avslutter Aage. 

Les også om Astrid (24) som fikk fast jobb to måneder etter studietiden. Hun har studert både grafisk design og digital markedsføring på nett hos Noroff, og har nå fått jobb som markedskoordinator.  

 

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Top