Studiet i interaktive medier er veldig bransjerelevant, sier 28-åringen.

Jeg har alltid hatt stor interesse for spill og hvordan de lages. Jeg har lenge vært nysgjerrig på hvordan visse spillelementer blir skapt, sier Ásgeir Örn Kristjánsson (28) fra Garðabær, Sørvest på Island.

28-åringen tar en bachelorgrad i interaktive medier-spill via Noroff Nettstudier.

– Jeg valgte nettstudier fremfor å studere på campus, slik at jeg kan bli boende på Island, og ikke behøve å flytte, sier 28-åringen.

Frihet som nettstudent

Som nettstudent hos Noroff kan du studere fra hvor som helst i verden.

Ásgeir er en av mange nettstudenter hos Noroff, ettersom det i dag er blitt en svært populær metode for læring. Noroff har lang erfaring med å levere online utdanning. Ved å studere på nett kan man enklere tilpasse utdanningen til sin egen hverdag.

Det første jeg gjør hver dag er å spise frokost, samtidig som jeg ser på forelesningen som streames live. Deretter setter jeg i gang med dagens oppgave. Jeg prøver så godt jeg kan å være produktiv på dagene, og ta helt fri i helgene.

Lærerne er veldig imøtekommende. Ásgeir Örn Kristjánsson

Lærerne er veldig imøtekommende. Faglærerne er veldig tilgjengelige, jeg kan sende dem et spørsmål og få raskt svar, sier han videre.

Lager historier og gir dem liv

Bachelorstudiet i interaktive medier-spill fokuserer på underholdningsteknologier og kreative næringer som et kompetansefelt. Det kan brukes på flere områder, blant annet grensesnitt- og interaksjonsdesign, digitale spill, og animasjon.

– Forhåpentligvis kan jeg lage et spill som folk vil like, sier nettstudenten engasjert.

Studiet er tilgjengelig på campus Kristiansand og via nettstudier.

Det mest interessante jeg har lært så langt er hvordan lage interessante historier og gi dem liv.

Jeg drømmer om å jobbe med Owlcat-spill eller Square Enix for å hjelpe dem å lage favorittspillene mine, avslutter Ásgeir.Relaterte studier

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top