Vi har samlet åtte gode grunner til hvorfor du bør velge nettstudier.

Mange har ikke anledning til å studere fysisk ved et lærested, men har likevel behov for en fremtidsrettet utdanning som gir solide jobbmuligheter. Kanskje er du allerede i jobb, men ønsker å komme videre i karrieren? For mange vil studier på nett være mest aktuelt, ettersom nettstudier kan kombineres med en hvilken som helst livssituasjon.

Ved å velge nettstudier kan du studere hvor og når det passer for deg. Å studere på nett blir vanligere og vanligere. Kvaliteten på utdanningen er den samme som på våre campuser, og vitnemålet du sitter igjen med etter endt utdanning er identisk.

Noroff har over 19 års erfaring med nettstudier, og har i dag over 3400 aktive nettstudenter. Du kan velge mellom studier på heltid og deltid, og alle våre studier er selvfølgelig NOKUT-akkrediterte og godkjent av Lånekassen

Her finner du åtte gode grunner til hvorfor du bør vurdere nettstudier hos Noroff.

1. Fremtidsrettede utdanninger

Noroff har et bredt utvalg av nye digitale utdanninger innen blant annet digital markedsføring, UX-design og grafisk design, i tillegg til bachelorstudier innen for eksempel cyber security og data science. Se hele studietilbudet her

Utdanningene er utviklet i tett samarbeid med næringslivet for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov, og har som hovedformål at du skal kunne gå rett i jobb etter studiene. Du vil studere på en fremoverlent skole med ambisjoner, som forbereder deg på fremtidens arbeidsmarked.

Les også: 10 gode grunner til å studere på Noroff

2. Fleksibilitet i hverdagen

Den fleksible studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for din situasjon og din timeplan. Har du andre forpliktelser i hverdagen, kan du fint planlegge studiene rundt disse, slik at du får tid til å konsentrere deg om studiene i dine ledige tidsrom. 

Fleksibiliteten og forpliktelsene rundt studiene er noe forskjellig på fagskolen og høyskolen. Les mer om studier på høyskole og fagskole.

3. Studer der du er

Kjenner du på behovet for å reise rundt og oppleve verden? Eller ønsker du å bli i hjembyen din, uten å måtte flytte for å studere? Da er nettstudier perfekt for deg, ettersom nettstudier kan gjennomføres hvor som helst. På bachelorstudiene streames forelesningene live fra campus, og kan følges fra en digital device hvor som helst i verden. Du kan også se forelesningene så mange ganger du ønsker.

Foto: Jeanette L. Bækkevold

4. Erfaring med å jobbe selvstendig

Som nettstudent jobber du i stor grad selvstendig med fagene. Det er viktig å levere arbeid til gjeldende frister, og dette krever både disiplin og god planlegging. Studiehverdagen kan på mange måter sammenlignes med en fulltidsjobb, og som nettstudent vil du få erfaring med å planlegge din egen arbeidshverdag og å jobbe selvstendig og effektiv med fagene og arbeidskravene – noe som i seg selv er attraktive egenskaper i arbeidslivet.

5. Flere oppstarter i året

Hos Noroff har nettstudiene oppstart fire ganger i året: januar, mars, august og oktober. Alle studiene har løpende opptak, som vil si at du kan sikre deg studieplass allerede nå. Se opptakskravene her

6. Samme vitnemål som på campus

Etter fullført utdanning hos Noroff Nettstudier mottar du samme vitnemål som klasseromstudentene. Det er altså ingen forskjell i kvalitet på studiet på campus og nett – vitnemålet etter endt utdanning er det samme uavhengig av studiested.

Les også: Studentene svarer på ni myter om nettstudier

7. Kvalitet i undervisningen

Som nettstudent får du tilgang til et digitalt klasserom hvor du får en god oversikt over hverdagen som student. I det digitale klasserommet finner du alt av læremateriell og oppgaver, og du kan benytte deg av diskusjonsforum for kommunikasjon både mellom medstudenter og lærere. Forelesningene er tilgjengelige for deg på video, og du kan se dem så mange ganger du vil.

8. God oppfølging

Noroff har lang erfaring med online utdanning. Gjennom hele studieløpet vil du få tett oppfølging fra veileder. Lærerne på Noroff brenner for faget sitt, og mange har erfaring fra bransjen. Dette bidrar til å sikre god kvalitet på all undervisningen som blir gitt.

Er du interessert Nettstudier?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om Nettstudier på Noroff. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Backend-utvikling Noroff

Backend-utvikling

Bli backend-utvikler og jobb med fremtidens nettløsninger. Backend-utviklere topper listen over de mest etterspurte tech-jobbene i 2022.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Data Analyst Noroff

Data Analyst

Bli dataanalytiker og få en nøkkelrolle i bedriften. Behovet for dataanalytikere er enormt i de fleste bransjer i dag og i fremtiden.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Anvendt maskinlæring, Machine Learning, utdanning

Anvendt maskinlæring

Med anvendt maskinlæring kan du lære systemer å lære fra data. Bli attraktiv for jobber innen kunstig intelligens og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI-design

Blir klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse i brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top