– Jeg synes det er trivelig å studere på Noroff, sier Celine Gulliksen.

– Jeg opplever at studiet dekker et bredt spekter innenfor fagområdene, er godt orientert rundt industrien, sier bachelorstudent Celine Gulliksen.

Hun studerer Bachelor i interaktive medier - spillNoroff Nettstudier.

– Jeg synes det er trivelig å studere på Noroff, sier Celine.

Hun utdyper:

– Jeg valgte utdanningen hos Noroff fordi de tilbyr en fullverdig bachelorgrad via nettstudier. Nettutdanningen har en god og funksjonell læringsplattform hvor vi får hjelp og konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger på arbeidet vi gjør underveis.

Jeg var nervøs for å ta en grad via nettstudier, men har nå fullført to av tre år uten problemer.Celine Gulliksen

Bachelorgraden i spill er midt i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Studentene lærer å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

I tillegg til Nettstudier er utdanningen også tilgjengelig i Kristiansand.

– Jeg er meget fornøyd med skolevalget mitt! Jeg var nervøs for å ta en grad via nettstudier, men har nå fullført to av tre år uten problemer, sier hun.

Artikkelen fortsetter under videoen...

– Nettstudier er et fullverdig alternativ

Bachelorstudiet fokuserer på underholdningsteknologier og kreative næringer som et kompetansefelt. Det kan brukes på flere områder, blant annet grensesnitt- og interaksjonsdesign, digitale spill, og animasjon.

De virker som at faglærerne bryr seg om hver enkelt students utvikling og fremgang.Celine Gulliksen

Celine forteller at hun er fornøyd med faglærerne.

– Faglærerne er tålmodige og hjelpsomme, og gir som regel godt utfyllende svar og tilbakemeldinger. De virker som at de bryr seg om hver enkelt students utvikling og fremgang.

– Jeg vil absolutt anbefale Noroff!

– Dersom du ikke har mulighet til å flytte fra sin egen by for å studere, er nettstudiene et fullverdig alternativ etter min mening, sier hun.

– Hva synes du om læringsmiljøet?

– Det er et godt og åpent læringsmiljø, og de aller fleste lærerne er tilgjengelige for spørsmål eller assistanse også utenfor skoletiden.

– I tillegg opplever jeg at mine medstudenter også er behjelpelige om de sitter med kunnskap jeg selv ikke gjør, forteller Celine.


Relaterte studier

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor in Interactive Media - Animation

Studieprogrammet gir deg ferdigheter i å designe og animere 3D-karakterer. Animasjon blir stadig viktigere i underholdning og kreative næringer, noe som åpner opp for et bredt spekter av spennende karrieremuligheter.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top