– Jeg synes det er trivelig å studere på Noroff, sier Celine Gulliksen.

– Jeg opplever at studiet dekker et bredt spekter innenfor fagområdene, er godt orientert rundt industrien, sier bachelorstudent Celine Gulliksen.

Hun studerer Bachelor i interaktive medier - spillNoroff Nettstudier.

– Jeg synes det er trivelig å studere på Noroff, sier Celine.

Hun utdyper:

– Jeg valgte utdanningen hos Noroff fordi de tilbyr en fullverdig bachelorgrad via nettstudier. Nettutdanningen har en god og funksjonell læringsplattform hvor vi får hjelp og konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger på arbeidet vi gjør underveis.

Jeg var nervøs for å ta en grad via nettstudier, men har nå fullført to av tre år uten problemer.Celine Gulliksen

Bachelorgraden i spill er midt i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Studentene lærer å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

I tillegg til Nettstudier er utdanningen også tilgjengelig i Kristiansand.

– Jeg er meget fornøyd med skolevalget mitt! Jeg var nervøs for å ta en grad via nettstudier, men har nå fullført to av tre år uten problemer, sier hun.

Artikkelen fortsetter under videoen...

– Nettstudier er et fullverdig alternativ

Bachelorstudiet fokuserer på underholdningsteknologier og kreative næringer som et kompetansefelt. Det kan brukes på flere områder, blant annet grensesnitt- og interaksjonsdesign, digitale spill, og animasjon.

De virker som at faglærerne bryr seg om hver enkelt students utvikling og fremgang.Celine Gulliksen

Celine forteller at hun er fornøyd med faglærerne.

– Faglærerne er tålmodige og hjelpsomme, og gir som regel godt utfyllende svar og tilbakemeldinger. De virker som at de bryr seg om hver enkelt students utvikling og fremgang.

– Jeg vil absolutt anbefale Noroff!

– Dersom du ikke har mulighet til å flytte fra sin egen by for å studere, er nettstudiene et fullverdig alternativ etter min mening, sier hun.

– Hva synes du om læringsmiljøet?

– Det er et godt og åpent læringsmiljø, og de aller fleste lærerne er tilgjengelige for spørsmål eller assistanse også utenfor skoletiden.

– I tillegg opplever jeg at mine medstudenter også er behjelpelige om de sitter med kunnskap jeg selv ikke gjør, forteller Celine.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top