Etter 14 år i frisøryrket ønsket Anders å utvikle seg. Nå studerer han digital markedsføring på nett hos Noroff. 

– Jeg har vært frisør i mange år, og ønsket å utvikle meg for å ha flere ben å stå på. Digital markedsføring på nett var en perfekt mulighet for meg, forteller Anders Eikås (28). Han startet på den ettårige fagskoleutdanningen i august i fjor, og tar studiet på deltid.

– Studiet er veldig tidsriktig og oppdatert. Det er en perfekt mulighet for meg med tanke på jobb i fremtiden, sier han.

studiet i digital markedsføring lærer han om strategisk og målrettet markedsføring på nett og i sosiale medier. 

Kombinerer studiene med fulltidsjobb

Det er helt supre muligheter til å bli kjent med medstudentene dersom man ønsker det.Anders Eikås

Anders jobber fulltid ved siden av studiene, og til tross for en travel hverdag synes han det går veldig fint opp.

– Jeg pleier å lese litt ved morgenkaffen før jeg drar på jobb. Etter jobb kommer jeg hjem, lager middag, og leser mer. Det fungerer helt supert for meg, og jeg synes det er helt topp at jeg kan jobb hundre prosent og fortsatt få en utdannelse uten å måtte møte opp på noen skole, sier han.

Som nettstudent studerer man hvor man vil, når man vil. Dermed treffer man nødvendigvis ikke medstudenter, men Anders forteller at det er absolutt mulig å være sosial med medstudenter likevel.

– Det er helt supre muligheter til å bli kjent med medstudentene dersom man ønsker det. Både via Moodle og i andre kanaler, smiler han.

God oppfølging

Digital markedsføring er en hands-on utdanning hvor studentene lærer fra faglærere som har erfaring fra bransjen. Anders forteller at han opplever å få hjelp når han trenger det.

– Lærerne og studieveilederne er stort sett tilgjengelige på mail, og de svarer raskt. Man har også mulighet til å se gjennom tidligere stilte spørsmål, og da finner man ofte svar på det man lurer på, sier han.

Hvor håper du at veien går videre etter at du er ferdig ved Noroff?

– Jeg håper at jeg kan få brynet meg på nye utfordringer i en ny og spennende jobb, sier han.

Lurer du på om studiet i digital markedsføring er noe for deg? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top