Bea fikk internplass hos Kör AS etter bare en måned på studiet i digital markedsføring. Nå er hun markedsansvarlig.

– Jeg har ansvaret for alt av markedsføring i bedriften. Jeg lager strategier, kampanjer, nyhetsbrev, fikser nettsiden, og alle sosiale medier, sier Bea Valand (29). Den tidligere studenten på digital markedsføring ved Noroff Oslo fikk jobben i Kör på rekordtid.

– En måned etter at jeg startet på studiet fikk jeg internplass hos dem. Det var fire måneder før de lanserte. Læreren min på studiet kjente en av gründerne, og mente at jeg ville passe perfekt i denne bedriften. Og jammen hadde hun rett, smiler hun.

Start-up-bedrift

Alt jeg lærte på skolen kunne jeg ta videre til KörBea Valand

Bea er fra tidligere utdannet fotograf, og har jobbet selvstendig i to år. Hun valgte videreutdanning for å kunne jobbe med noe som var litt mer forutsigbart økonomisk.

– Jeg hadde lett etter et studium der jeg kunne bruke mine forkunnskaper. Jeg var lite interessert i å ta en bachelor, så da jeg kom over digital markedsføring ved Noroff tok jeg sjansen, forteller hun.

I Kör har Bea en variert arbeidsdag, og hun er vant til å ha mange baller i lufta.

– Kör er en start-up, så det er mye som skjer. Jeg holder ofte på med fire ting på en gang, som å samarbeide med tekstforfatteren om det neste blogginnlegget vårt, eller jobbe med UX-designeren om hvilke endringer nettsiden bør gjennomgå. I tillegg må jeg tenke nytt og kreativt for ikke å havne på samme sti som de foregående månedene, forteller hun.

Hands on utdanning

Da Bea hadde skulle søke internplass etter kun én måned på studiet, var hun nervøs.

– Jeg kunne jo ingenting om markedsføring ennå, og det var så mange fremmede begreper. Digital markedsføring på Noroff er jo en veldig hands on utdanning. Alt jeg lærte på skolen kunne jeg ta videre til Kör, og alt jeg lærte i Kör kunne jeg ta med inn i skolen, som var helt supert, smiler hun.

Hun fortsetter: 

– Mange av de jeg gikk i klasse med hadde gått en treårig bachelor, og mente at de lærte mye mer på det ene året på Noroff enn det de hadde gjort de siste tre årene. Det sier mye!

Har du noen råd til andre studenter som er på jakt etter relevant jobb?

– Tipset mitt er at du ikke må være låst til den typen jobb du hele tiden har sett for deg å jobbe med. Du kan alltid gå videre senere, en erfaring rikere. Kan du jobbe for en start-up, gjør det! Der er du ikke like mye låst i rutiner, men kan være med på å bygge opp alt fra scratch, avslutter hun.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top