– Siden sertifiseringer har blitt mer avgjørende i dagens arbeidsliv, har vi sett en plutselig økning i etterspørselen, sier leder av testsenteret.


Noroff Accelerate tilbyr sertifiseringer gjennom PearsonVue og Pearson Select, og har i dag testsentre i Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand. Testsenteret i Oslo ble åpnet i november 2020, og har tatt imot kandidater siden den gang. Nylig ble testkapasiteten ved senteret utvidet for å kunne møte den økte etterspørselen.

Med fantastisk støtte fra vår campusleder har vi kunnet ta i bruk et større område som vi har dedikert til IT-sertifiseringer. Vårt mål var å øke kapasiteten fra et 4-seters senter til et 10-seters senter, noe vi har lyktes med, sier Melene Potgieter, leder for testsentrene.

På testsenteret i Oslo fokuserer vi på å tilby ikke bare en tjeneste, men også en positiv opplevelse. Vi streber etter å få kandidatene våre til å føle seg avslappet, og dette viser seg virkelig i tilbakemeldingen vi mottar, sier hun.

På testsenteret i Oslo fokuserer vi på å tilby ikke bare en tjeneste, men også en positiv opplevelse. Melene Potgieter

Bidrar til økte jobbmuligheter

I rapporten «Value of IT Certification Candidate Report» deler mer enn 21 000 fagpersoner I 176 land, sine erfaringer med IT-sertifiseringer gjennom PersonVue. Rapporten gir innsikt i hvorfor folk søker sertifiseringer og hvordan de drar nytte av det. Resultatene viser at 37% opplevde lønnsøkning etter sertifisering, mens 36% forventet å få det. Videre kom det frem at 27% fikk jobbopprykk som en følge av sertifiseringen.

Melene forteller at hun selv har sett hvordan sertifiseringene påvirker kandidatenes liv på en positiv måte.

– Det bidrar til økte jobbmuligheter, bonuser og muligheten til å bevise sin kunnskap i et konkurransedyktig marked.

Livslang læring

Den mest populære sertifiseringen Noroff tilbyr er AZ-900-eksamenen fra Microsoft. Denne grunnleggende sertifiseringen er ideell for juniorutviklere som ønsker å bygge på sin kunnskap, samtidig som den er verdifull for erfarne fagfolk som trenger å holde seg oppdatert i et marked som er i kontinuerlig vekst.

Denne sertifiseringen er et flott eksempel på Accelerates tro på livslang læring, sier Melene.

Noroff har et av de største utvalgene av sertifiseringer i Norge og bistår flere tusen kandidater med deres behov.

For mer informasjon om hvilke eksamener som tilbys, besøk PearsonVue eller Pearson PTE for å se en komplett oversikt, eller kontakt oss på telefon 90880170 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

     
Top