– Jeg bruker så og si alt jeg har lært på Noroff hver eneste dag, sier den tidligere 3D-studenten.

– Jeg tok egentlig bare en sjanse når jeg valgte å studere på Noroff. Som mange andre slet jeg med å finne ut hvilken vei jeg ville gå videre, men jeg har alltid hatt stor interesse for både spill og 3D. Derfor valgte jeg å søke på 3D design og spillteknologi, forteller Robin Koi Gjelsvik (27).

Han fortsetter: 

– Det var nok et av de bedre valgene jeg har gjort noen gang, for i dag jobber jeg med noe jeg elsker og har stor interesse for.

Etter at Robin var ferdig med den toårige teknologiutdanningen, fikk han raskt jobb i teknologiselskapet Haptiq i Florø. 

– Det var egentlig veldig tilfeldig at jeg fikk jobben. Jeg brukte sommeren på å søke, men det var lite napp å få. Mens jeg var på besøk hos familien i Florø traff jeg på Chester, min nåværende sjef, og det viste seg at de hadde bruk for meg, sier han.

Bruker alt han har lært på studiet

I dag jobber jeg med noe jeg elsker og har stor interesse forRobin Koi Gjelsvik

Robin startet som Scene Designer, men jobber i dag som Customer Success Specialist. De jobber med å utvikle virtual reality-løsninger hvor brukerne kan lage egne scenarioer gjennom deres plattform og ved bruk av deres materiale. 

– En typisk arbeidsdag for meg vil være å sette opp scene, testing av scener i VR for benchmarking, og optimalisering. I tillegg er jeg en del på reise, viser frem produktet vårt, og jobber sammen med kundene våre for at de skal få brukt produktene våre på best mulig måte, sier han. 

Robin forteller at studiene ved Noroff har gjort en super jobb med å forberede ham på arbeidslivet.

Foto: Adobe Stock.

– Jeg har aldri vært så teoretisk av meg, så det å kunne jobbe med relevant arbeid hver dag gjorde at mengden lærdom jeg tok til meg på mine to år ved Noroff var veldig stor. Det er noe spesielt ved å være i en setting der alle er veldig interessert i akkurat det samme, og jobber sammen hver dag, sier han. 

Han fortsetter: 

– Jeg bruker så og si alt jeg lærte på Noroff hver eneste dag. I dag jobber jeg i et system som heter Unity, mens vi på Noroff lærte Unreal Engine 4. Når vi jobbet med det så mye som vi gjorde, og lærte det grunnleggende innenfor 3D og spillmotorer, var det enkelt å skifte plattform. Uten å jobbet i Unreal i to år ville jeg nok brukt mye lenger tid på å komme meg inn i systemet. 

– Har du noen råd til studenter som er på jakt etter relevant jobb?  

– Mitt råd til studenter som søker relevant jobb er å være aktiv på det sosiale. Bygg et nettverk med andre som er interessert i det samme, møt opp på gatherings, og publiser arbeidet ditt på nettet, avslutter han.

3D design og spillteknologi tilbys som nettstudier og på campus i Bergen og Oslo. Studiet tilbyr nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for arbeidslivet. Les mer om det fremtidsrettede studiet her

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Bli 3D-designer og jobb med spill, VFX, visualisering, AR og VR eller i andre bransjer. Studiet benytter nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Bli 3D-designer og skap estetiske miljøer til spill, film og andre bransjer. Studentene lærer fotogrametri, 3D-miljøer, modelleringsteknikker og karaktermodellering.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1+1 år
  60+60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top