– Jeg bruker så og si alt jeg har lært på Noroff hver eneste dag, sier den tidligere 3D-studenten.

– Jeg tok egentlig bare en sjanse når jeg valgte å studere på Noroff. Som mange andre slet jeg med å finne ut hvilken vei jeg ville gå videre, men jeg har alltid hatt stor interesse for både spill og 3D. Derfor valgte jeg å søke på 3D design og spillteknologi, forteller Robin Koi Gjelsvik (27).

Han fortsetter: 

– Det var nok et av de bedre valgene jeg har gjort noen gang, for i dag jobber jeg med noe jeg elsker og har stor interesse for.

Etter at Robin var ferdig med den toårige teknologiutdanningen, fikk han raskt jobb i teknologiselskapet Haptiq i Florø. 

– Det var egentlig veldig tilfeldig at jeg fikk jobben. Jeg brukte sommeren på å søke, men det var lite napp å få. Mens jeg var på besøk hos familien i Florø traff jeg på Chester, min nåværende sjef, og det viste seg at de hadde bruk for meg, sier han.

Bruker alt han har lært på studiet

I dag jobber jeg med noe jeg elsker og har stor interesse forRobin Koi Gjelsvik

Robin startet som Scene Designer, men jobber i dag som Customer Success Specialist. De jobber med å utvikle virtual reality-løsninger hvor brukerne kan lage egne scenarioer gjennom deres plattform og ved bruk av deres materiale. 

– En typisk arbeidsdag for meg vil være å sette opp scene, testing av scener i VR for benchmarking, og optimalisering. I tillegg er jeg en del på reise, viser frem produktet vårt, og jobber sammen med kundene våre for at de skal få brukt produktene våre på best mulig måte, sier han. 

Robin forteller at studiene ved Noroff har gjort en super jobb med å forberede ham på arbeidslivet.

Foto: Adobe Stock.

– Jeg har aldri vært så teoretisk av meg, så det å kunne jobbe med relevant arbeid hver dag gjorde at mengden lærdom jeg tok til meg på mine to år ved Noroff var veldig stor. Det er noe spesielt ved å være i en setting der alle er veldig interessert i akkurat det samme, og jobber sammen hver dag, sier han. 

Han fortsetter: 

– Jeg bruker så og si alt jeg lærte på Noroff hver eneste dag. I dag jobber jeg i et system som heter Unity, mens vi på Noroff lærte Unreal Engine 4. Når vi jobbet med det så mye som vi gjorde, og lærte det grunnleggende innenfor 3D og spillmotorer, var det enkelt å skifte plattform. Uten å jobbet i Unreal i to år ville jeg nok brukt mye lenger tid på å komme meg inn i systemet. 

– Har du noen råd til studenter som er på jakt etter relevant jobb?  

– Mitt råd til studenter som søker relevant jobb er å være aktiv på det sosiale. Bygg et nettverk med andre som er interessert i det samme, møt opp på gatherings, og publiser arbeidet ditt på nettet, avslutter han.

3D design og spillteknologi tilbys som nettstudier og på campus i Bergen og Oslo. Studiet tilbyr nyeste teknologi og arbeidsmetoder, slik at du blir klar for arbeidslivet. Les mer om det fremtidsrettede studiet her


Relaterte studier

3D design og spillteknologi, utdanning

3D design og spillteknologi

Praktisk utdanning som forbereder deg på en karriere innen spill, animasjonsfilm, visuelle effekter og reklame- og visualiseringsbransjen. Studiet benytter den nyeste teknologien og arbeidsmetodene, slik at du blir klar for et moderne arbeidsliv.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Interaktiv

Jobb med moderne spillteknologi, og bli en attraktiv 3D-designer med førstehåndskunnskap om spillmotorer. På studiet kan du lage ditt eget spill, og lærer blant annet visualisering og 3D-grafikk for VR og AR.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og spillteknologi - Interaktiv, utdanning

3D design og spillteknologi - Innholdsutvikling

Studiet gir deg ferdigheter i å skape de visuelle elementene vi ser på skjermen, som figurer og omgivelser i spill og film. Behovet for produksjon av 3D-innhold med høy kunstnerisk standard er en etterspørsel i mange ulike bransjer.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor in Interactive Media - Games

Utdanningen vil gi deg varierte ferdigheter innen spilldesign og den kunnskapen som trengs for å lykkes i bransjen. Du vil få muligheten til å bygge opp en portefølje som vil gi deg innpass i en spennende bransje i stadig utvikling.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top