Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Faglærer, 3D design og spillteknologi
Adresse:
Bergen
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Tommy er nerd, og stolt av det! Han har lang fartstid i Noroff, og har siden 2006 undervist i 3D Design og Spilldesign. Tommy har rolle som studieleder for Spill-linjen, og er i tillegg styremedlem i fagskolen.

Tommy har bred mediefaglig utdanning fra Monash University i Melbourne, hvor han spesialiserte seg i sanntidsrendering av 3D grafikk. Han er spesielt opptatt av interaktiv benyttelse av 3D grafikk og syns det er veldig spennende å jobbe i et kreativt og teknologisk felt i rask utvikling. Tommy er også utdannet pedagog fra Høyskolen på Vestlandet hvor han blant forsket på kreativitet og hvordan man best mulig kan legge til rette for læring av kreativitet.

I en bransje i sterk vekst gjelder det å følge med på utviklingen. For tiden er det de nye teknologiene innen Virtual og Augmented Reality som spesielt interesserer Tommy. Som akademisk ansvarlig har han i samarbeid med Norsk bransje utviklet fagplaner for et 2-årig studie i XR-utvikling, et felt han har stor tro på at vil eksplodere i nær fremtid.

     
Top