Som student kan julegavene gjøre et stort innhugg i budsjettet. Her får du tips til fine gaver som også er snille mot lommeboken.

Studentøkonomien er ikke alltid det beste utgangspunktet når man ønsker å imponere på gavefronten. Kontoen gleder seg til storstipendet i januar, og andre uforutsette utgifter dukker kanskje opp. 

Fortvil ikke, det finnes masse kreative julegaver som garantert vil glede mottakeren.

Vi gir deg fire tips til julegaver på budsjett ⭐️


Foto: Adobe Stock

🎄Gi en opplevelse

Å få en opplevelse kan for mange være mer verdt enn penger.

Hva med å gi gavekort på en skitur, fjelltur, eller en tur med overnatting i hengekøye? Et gavekort på en helaften med hjemmelaget middag er også alltid en vinner.

🎄Kjøp brukt

Hele åtte av ti nordmenn sier i år at de er nøytrale eller positive til å få en brukt julegave.

Ikke bare er det lønnsomt for miljø og kommebok, men du kan også finne helt unike ting. Både Tise og Finn har masse som er tilnærmet nytt. På Finn-appen kan du for eksempel be familiemedlemmer om å opprette en egen ønskeliste, som du kan plukke fra.

🎄Lag en scrapbook

«Alt» som skjer snappes, men fordelen/ulempen er at det forsvinner. Heldigvis lagrer man ofte de hyggelige minnene på kamerarullen. Hva med å lage en god «gammeldags» scrapbook til jul? Enten til familie eller venner. Print ut bildene og lim de inn, mens julemusikken surrer i bakgrunnen. 


Foto: Adobe Stock

🎄Hjemmelagde julegaver

Hjemmelagde julegaver går aldri av moten. Spiselige gaver kan ikke slå feil. Her får du tips til ti fine julegaver du enkelt kan lage på kjøkkenet.

Kjøp et billig lerret, pensler og maling. Lag et kunstverk, ved å ta i bruk YouTube, for eksempel. Hvem blir vel ikke glad for hjemmelaget kunst?

Andre ting du enkelt kan lage er personlige kopper, hjemmelagde stearinlys, hjemmelaget kroppsskrubb, og så videre. Mulighetene er uendelige.

Vi håper du får en magisk førjulstid og at julegavene gleder både store og små!

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


Noroff Nettstudier – Oppstart 12. januar:

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Top