27-åringen skulle markedsføre egen virksomhet innen personlig trening, og oppdaget at hun synes selve markedsføringen var like morsomt som det å jobbe med trening og helse.

Selv om jeg trives godt med å jobbe med mennesker, fysisk aktivitet og trening, liker jeg også å sitte for meg selv å jobbe kreativt, planlegge, lage strategier og innhold. Det er noe denne utdanningen gir meg mulighet til, sier Karoline Frantzen (27).

I tillegg fascineres jeg av alle mulighetene den digitale verden gir for bedrifter når det kommer til å kommunisere med deres målgruppe. Jeg kom derfor frem til at utdanningen i digital markedsføring kunne passe meg bra.

27-åringen jobber som personlig trener for Sporty24, samtidig som hun studerer digital markedsføring via Noroff Nettstudier.

«"
Foto: Privat

En fin måte å studere på

Nettstudier kan enklere kombineres med jobb og familieliv. Som småbarns-mamma er det veldig praktisk, smiler Karoline.

Jeg synes nettstudier fungerer helt supert. Jeg har studert på campus ved tidligere utdanninger, og det er helt klart annerledes, men ikke på en dårlig måte. Det krever imidlertid mer selvdisiplin, men klarer man å strukturere dagene sine, er det en fin måte å studere på.

Noroff Nettstudier har oppstart fire ganger i året. Se hvilke studier som starter når her

Mange muligheter innenfor digital markedsføring

Digital markedsføring er jo et bredt felt, og det er mange muligheter. Jeg synes det meste vi har vært innom har vært interessant og lærerikt. Imidlertid synes jeg det er kjempegøy å jobbe med oppretting av nettside og lage innhold som gir verdi og møter brukerens behov.

Studiet i digital markedsføring er tilgjengelig på campus i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og via nettstudier.

Med min tidligere utdanningsbakgrunn innen folkehelse, fysisk aktivitet og trening kunne jeg absolutt tenke meg å jobbe med digital markedsføring innen helse- og treningsbransjen, sier 27-åringen.

Til slutt, hvilke råd vil du gi til nye nettstudenter?

Planlegg dagene dine og finn en metode som passer for deg. Alle er forskjellige og lærer på ulike måter. Ikke gjør alt på en gang, og bryt gjerne dagene med stillesitting opp med litt aktivitet. Det er like bra for hodet som for kroppen, avslutter Karoline.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top