– Jeg valgte nettstudier for å ha muligheten til å studere fra hvor jeg vil, forteller digital markedsføring-studenten.

 Det var etter at Silje O. Pettersen (23) hadde fullført et kurs i digital markedsføring gjennom Google at hun kjente hun ønsket å lære mer om faget. Veien videre gikk til årsstudium i digital markedsføring ved Noroff – et studium hun har valgt å ta på nett.

– Jeg synes studiet hørtes veldig spennende ut, og gjennom Noroff vil jeg komme raskt ut i arbeid og begynne å jobbe med dette tidligere sammenlignet med andre utdanningsforløp, sier hun.

Fleksibel studiehverdag

Som nettstudent kan du studere hvor og når du vil – en studiehverdag Silje stortrives med.

– Jeg valgte nettstudier for å ha muligheten til å studere fra hvor jeg vil. Jeg har i løpet av dette studieåret vært bosatt i Canada, men jeg har reist både til Den dominikanske republikk, flere ganger til Malta, og også mange turer til Norge. Nettstudiet gir meg muligheten til å jobbe når som helst og hvor som helst, forteller hun blidt.

Det er veldig relevant for hva jeg ønsker å jobbe med når jeg er ferdig med studieneSilje O. Pettersen

/

Foto: Privat.

Hun fortsetter:

– Studiehverdagen min er akkurat slik jeg ønsker at den skal være, enten jeg ønsker å jobbe litt hver dag eller om jeg jobber mye et par dager for så å ta fri resten av uka. Det er veldig fleksibelt, og jeg kan styre det helt selv. Jeg tror alle lærer og jobber forskjellig, og gjennom dette studiet kan jeg studere på den måten som fungerer best for meg.

Mest interessert i SEO og SEM

Digital markedsføring er et bredt fagfelt, og man har muligheten til å fordype seg i mye forskjellig. For Silje er det helt klart et emne som skiller seg ut.

– Studiet er veldig godt organisert, så på den måten finner man raskt ut hvilke områder man synes er mer interessante enn andre. Selv er min favoritt Website Optimization, SEM og SEO, og jeg har allerede lekt med tanken om å gå dypere inn i dette fagfeltet etter endt studium, forteller hun.

Semesteroppgaven hennes er en analyse av en ekte klients nettside.

– Jeg finner at det er veldig relevant for hva jeg ønsker å jobbe med når jeg er ferdig med studiene. Forhåpentligvis vil klienten være så fornøyd med semesteroppgaven at de vil ansette meg for å utføre og forbedre de endringene og potensialene jeg ser i nettsiden, forteller hun.

Hvilke råd vil du gi til nye nettstudenter?

– Selv om du er din egen sjef, kan du ikke være en altfor snill en. Sørg for å være displinert, smiler hun.

Digital markedsføring har oppstart på nett og samtlige av Noroffs fire campuser i august, og du kan fortsatt sikre deg studieplass.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top