30-åringen holder på å fullføre en bachelorgrad i interaktive medier, og har samtidig sikret seg jobb hos JCP.

Det har alltid vært drømmen å få jobbe med dette, sier Konrad Kaminski (30).

Han har nylig fått jobb som animatør i kommunikasjonshuset JCP, og startet offisielt i stillingen 1. august. Kaminski skal jobbe på tvers av alle JCP-selskapene og bidra til å dekke et økende behov.

Jeg så hvor mye JCP driver med og hvor mange flinke, profesjonelle folk som jobber der. Her kan jeg lære masse og utvikle meg videre. I tillegg er miljøet helt topp, sier 30-åringen.

«"
Studentarbeid laget av Konrad. Foto: Skjermdump

Animasjon var midt i blinken

Konrad holder på å fullføre bachelorgraden i interaktive medier, med spesialisering innen animasjon. Før dette har han også studert 3D design og spillteknologi hos Noroff.

I 20-årene skulle jeg velge studieretning og var innom sosionom, men det passet meg ikke helt. Jeg ville også studere til å bli arkitekt, men det kunne blitt for kjedelig i det lange løpet for meg. 3D design og animasjon var akkurat midt i blinken, smiler han.

I løpet av de første to årene hos Noroff falt han helt for aminasjonsbiten.

Jeg hadde ikke så stor kompetanse om 3D-verden da jeg startet å studere, men jeg visste at jeg ville designe karakterer, få dem i livet via animasjon og skape 3D animasjonsfilmer.

Etter to år med fagskole og tre år med pause da min datter ble født, bestemte jeg meg for å ta en bachelor i interaktive medier på Noroff med spesialisering innenfor animasjon.

«"
Studentarbeid laget av Konrad. Foto: Skjermdump

Studerer hjemmefra

30-åringen har hele veien studert hjemmefra, og synes det passer midt i blinken med nettstudier.

Jeg kan se forelesningene når det passer meg, og synes det er en veldig fin struktur.

Han fortsetter:

Jeg har kontakt med flere av studentene, men har aldri sett dem i virkeligheten. Alle virker engasjerte og støttende.

Da jeg startet på bacheloren min hos Noroff hadde jeg allerede veldig god kunnskap i 3D. Jeg begynte å samle mine beste prosjekter og laget en slags portofolio på Artstation. Der samlet jeg det beste jeg hadde laget hittil, så målet var alltid å ha noe å vise i sin CV.

Rekruttert tidlig

Da jeg søkte på jobben hos JCP, hadde jeg allerede en del gode prosjekter som støttet min CV. JCP falt for mitt Rigging 2-prosjekt, som jeg også vant prisen «Årets beste prosjekt» for hos Noroff. Jeg fikk en eksempel-oppgave fra JCP som jeg leverte fort, fikk gode tilbakemeldinger på og fikk jobbtilbudet, smiler Konrad.

Konrad startet offisielt i jobben som animatør 1. august.

Mine arbeidsoppgaver er alt av motion design. Reklamer i 2D/3D, animere tekst og logoer, lage åpningsfilmer til store presentasjoner, og så videre. Det er en veldig variert jobb, og aldri en kjedelig dag.

Når man møter opp i studio får man gjerne en brief på prosjektet, starter med å samle research og planlegge prosjektet sammen med designere, så begynner man å sette sammen prosjektet/animere. Deretter er det dager hvor man bare sitter en hel dag og animerer på prosjektet, tar seg en kaffe, og fortsetter å animere. Jeg elsker det, avslutter Konrad.

Hold deg oppdatert

Gjør som hundrevis av andre studenter og motta nyttige råd om hva du bør tenke på når du skal velge din utdanning. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Interaktive medier, spill, utdanning på høyskole

Bachelor i interaktive medier - Spill

Jobb i skjæringspunktet mellom kreativitet og teknologi. Utdanningen lærer deg å designe og programmere interaktivt innhold til spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i interaktive medier - utdanning i animasjon

Bachelor i interaktive medier - Animasjon

Jobb i skjæringspunktet mellom teknologi og kreativitet. Utdanningen lærer deg å designe og animere digitale modeller og karakterer for film, spill og virtuell virkelighet på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top