Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Faglærer, lyd- og musikkproduksjon
Adresse:
Oslo
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Opprinnelig fra Mosjøen i Nordland og har de siste tolv årene bodd i Oslo. Utdannet fra Norges musikkhøgskole med det prestisjetunge diplomstudiet i komposisjon. Eier og hovedkomponist i musikkproduksjonsselskapet Dreamscores som er en av Norges største leverandører av originalkomponerte musikkprofiler og scores til TV. Han også gjort musikk til fem kinodokumentarer og spillefilmer. Siden oppstarten i 2004 har Dreamscores komponert og produsert godt over 100 produksjoner for TV, film og teater og har vært med på en rekke gullrutevinnenende produksjoner og flere Amandanominasjoner. Musikken til spillefilmen ”Thale” ble valgt ut som ”June´s favorite pick” i 2012 av Internasjonale bransjebladet Filmmusic Magazine og filmen var med på det offisielle hovedprogrammet til Toronto filmfestival. Raymond har også vært svært aktiv som orkestrator og arrangør for Kringkastningsorkesteret de sist tre årene og gjort flere orkesterarrangementer for norske internasjonale toppartister. 

Siden 2009 har Raymond undervist komposisjon deltid på Noroff sitt andre år med fokus på musikkteori, låtskriving og musikk til media.

Top