Ine drømmer om å kunne realisere egne prosjekter og bygge en egen fremtidig arbeidsplass.

Ine Vie (42) er utdannet innen film og samfunnsøkonomi, bakgrunner man skal være nokså kreativ for å klare å forene, for å sitere henne selv. Hun håper å kunne bygge bro mellom kunst og næringsliv.

Det vanlige arbeidsmarkedet tilbyr ikke så mange stillinger som kombinerer film og samfunnsøkonomi. Jeg har jobbet både som mellomleder i offentlig sektor og politisk rådgiver i kunstverdenen.

Jeg lette først og fremst etter et studium som gir mulighet til å jobbe med prosjekter som skal realiseres her og nå, og ikke bare planlegge noe som skal skje veldig langt frem i tid, som oftest er samfunnsøkonomens perspektiv. Det å kunne realisere egne prosjekter og kanskje også bygge en egen fremtidig arbeidsplass var min bakgrunn for å søke studiet i moderne prosjektledelse, forteller Ine Vie (42).

Det ettårige studiet i moderne prosjektledelse er praktisk og dynamisk og vil hjelpe deg med å utvikle et bredt spekter av ferdigheter, evner, nettverk, erfaringer og kunnskap. Resultatet er at 90 prosent av studentene finner en ny og meningsfull jobb etter endt utdanning hos oss.

Jobber sammen i team

Studiet er så rikt på så mange måter. Den viktigste læringen for min del handler om å få bruke det jeg kan på nye måter, og se hva som oppstår når jeg og min kompetanse jobber tett på andre med total ulik bakgrunn og utdanning. Det samskapte blir veldig annerledes enn når jeg arbeider på egenhånd. Samtidig er opplevelsen av å jobbe i et team med veldig fin struktur spennende etter å ha jobbet selvstendig i mange år.

Hun fortsetter:

Vi er en liten klasse på 12 personer, som er veldig ulike. Det er en gjeng pådrivere som gjennomfører med mye guts og superkraft. Det er første gang jeg er i en gruppe der jeg opplever at alle bidrar like sterkt. Det gjør at miljøet også blir tillitsfullt og sterkt.

Hvem passer studiet i moderne prosjektledelse for?

Alle som vil se seg selv fra nye vinkler eller oppdage hva man kan få til sammen med andre uten å ha en felles faglig bakgrunn.

Vil skape noe selv

Ine har lenge hatt et ønske om å realisere et eget prosjekt og gjennom det skape sin egen fremtidige arbeidsplass.

Ideen handler om å bygge en bro mellom kunst og næringsliv. Jeg kjenner meg styrket ved tanken på å fortsette å gjennomføre dette prosjektet etter studiet, samtidig har jeg fått se hvilke andre miljøer som jobber med prosjekter som er interessante. Jeg har ikke landet i hvor min vei går videre enda, men jeg er styrket i tanken om å klare å skape noe selv, avslutter hun.

Lurer du på om studiet i moderne prosjektledelse kan være noe for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

Mer om utdanningen

Prosjektledelse, utdanning, Noroff, Emergence

Moderne prosjektledelse

Bli en moderne prosjektleder på denne ettårige utdanningen fra Emergence School of Leadership. Du utvikler deg selv som leder og åpner nye dører og muligheter for din fremtidige karrierevei.

   Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top