Moderne prosjektledelse

Bli en moderne prosjektleder på ett år. Du utvikler deg selv som leder og åpner nye dører og muligheter for din fremtidige karrierevei.

Denne utdanningen i moderne prosjektledelse er praktisk og dynamisk og vil hjelpe deg med å utvikle et bredt spekter av ferdigheter, evner, nettverk, erfaringer og kunnskap. Vi mener at utdanning bør være et springbrett for et vellykket, produktivt og meningsfylt liv.

Resultatet er at 90 % av studentene våre finner en ny og meningsfull jobb etter endt utdanning hos oss.

Målgruppe

Søkere til dette 1-årige utdanningsprogrammet kan både drømme, kritisere og aktivt jobbe for å endre dagens systemer. De brenner for å gjennomføre prosjekter som gagner dem selv, andre, samfunnet og naturen. Personer som søker til vår utdanning kommer fra ulike kulturelle og pedagogiske bakgrunner. De fleste av våre studenter har en bachelor eller mastergrad, og ser behovet for en mer praktisk tilnærming for å aktivt anvende det de har lært. Noen av studentene våres brenner for å bli gründere og har kanskje allerede et ønsket prosjekt/virksomhet i kikkerten, hvor andre kommer in med et åpent sinn.

Relevant for:

  • Bachelor-/masterstudenter som har som mål å anvende det de har lært i konkrete prosjekter.
  • Entreprenører som har som mål å videreutvikle sine prosjekter/virksomheter.
  • Idealistiske drømmere som ønsker å endre dagens systemer.
  • Systembyggere, tech-nerder, designere og de med handlekraft til å gjøre det som trengs for å få ting til å skje og oppnå sine mål.
  • Studenter som er på jakt etter nye måter å bygge videre på sine ferdigheter, kunnskap, kunnskap og sitt profesjonelle nettverk.
  • Mennesker som deler et underliggende ønske om å gjøre godt og skape verdier for noe som er større enn seg selv.
  • Studenter som ønsker seg en mer praktisk tilnærming til utdanning.

Innhold i Prosjektledelse

Du vil tilegne deg et sett med teorier, verktøy og kunnskap som du vil lære å bruke i arbeidet ditt. Utdanningen vil kvalifisere deg til å jobbe som leder, utvikle og levere på komplekse prosjekter og kunnskap om hvordan å starte en ny virksomhet. Vi tilbyr en unik kombinasjon av teoretiske og praktiske emner som hjelper deg å mestre komplekse og utfordrende arbeidsmiljø.

Prosjektledelse

Prosjektmetodikk gir deg en forståelse av hvordan du kan realisere prosjekter og introduserer deg til viktig kunnskap, know-how og verktøy du trenger som prosjektleder.

Selvledelse

Selvledelese forbedrer dine evne til å påvirke dine egne tanker, følelser, viljestyrke og mønstre. Du kan forvente at du gjennom dette emnet vil bli tryggere på deg selv og i rollen som prosjektleder.

Prosjektgjennomføring

I emnet Prosjektgjennomføring vil du bli introdusert til problemframing, prosjektdefinering, for å gro sunne og effektive samarbeid, konseptutvikling og prototyping.

Ledelse

Prosjektledelse gir deg opplevelsen av å lede et reellt kundeprosjekt, team og deg selv mot et bestemt mål. Du skal kartlegge prosjektets behov og vurdere/prioritere tiltak/virkemidler for å nå ønskede mål og resultater.

Prosessdesign og ledelse

Emnet gir deg både en teoretisk og praktisk forståelse av endringsledelse og prosessledelse. Du lærer hvordan du gjennom analyser, prosesser og dialog kan få en bedre forståelse av et problem, relasjonsdynamikk, organisering og kontekst.

Innovasjon og verdiskaping

Verdiskaping gir deg en tankegang, forståelse og kunnskap om hvordan du kan skape verdi for en kunde/prosjekt. Du vil lære hvordan du skaper nye produkter, tjenester og innovative løsninger gjennom kreative prosesser.

Prosjektledelse Emergence

Programstruktur

I løpet av ett år på Emergence vil du gå gjennom en intensiv læringsreise. Hele året deles opp i tre hovedkategorier:

  • Forelesninger & fasilitering
  • Prosjektarbeid
  • Selvstudium

Vår tilnærming

Dette utdanningsprogrammet tilbyr en unik pedagogisk tilnærming som er bygget på intense treningsøkter, samarbeidsprosesser, refleksjon-handlingslæring og aktiv læring i virkelige prosjekter. Vår tilnærming er grundig testet ut og kontinuerlig oppdatert med ny innsikt fra læringsvitenskapen.

Få studieveiledning

Er du usikker på valg av utdanning? Registrer deg og få uforpliktende studieveiledning her.

Se opptak av livestream

Vi anbefaler å se nyeste livestream om Moderne prosjektledelse, presentert av Lars Lægreid 15. mars 2023.

 

Søk på studiet

Studieinformasjon

Studiestart: August 2023. (Team-19)
Studiesteder: Oslo. Les mer her.
Søknadsfrist: Løpende opptak
Varighet: 1 år, heltid
Undervisnings­­språk: Norsk/Engelsk
Pris: 61.500,- per semester.
Kr 1.900,- i registreringsavgift.
Godkjenninger: Godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse. NOKUT-akkreditert.
Opptakskrav: Generell studiekompetanse eller yrkesrettet utdanning med fagbrev. Det kan også søkes på grunnlag av realkompetanse. Les mer.
Grad: Fagskolegrad (Professional Degree)
Studiepoeng: 60

Relaterte nyheter

     
Top