Det blir digital undervisning på alle landets fagskoler, høyskoler og universiteter frem til 18. januar, for å hindre smitten etter juleferien i å spre seg.

Dette ble klart etter en oppdatert melding fra Kunnskapsdepartementet 2. januar.

Studenter oppfordres til å bli på stedet hvor de har oppholdt seg under julehøytiden, og unngå å reise tilbake til byene med én gang.

Noroff har fremdeles lærerbasert undervisning, veiledning og den samme oppfølgingen som studentene allerede er kjent med, men ingen organisert undervisning blir satt opp fysisk på campusene frem mot 18 januar.

Mer informasjon vil komme klassespesifikt, og utover uken vil det komme oppdatert informasjon fra skolen.

Fra regjeringen understrekes det at disse tiltakene settes inn for å forhindre en større nedstengning av samfunnet, og å raskere kunne returnere tilbake til normalen. Noroff har stor forståelse for at det er krevende å starte semesteret med nok en innstramming grunnet Covid-19, og vi gjør vårt aller beste for å sikre våre studenter en så god studieopplevelse som mulig.

Vi oppfordrer våre studenter til å ta del i studentlivet på andre måter, og til å passe godt på hverandre selv om dere ikke vil møtes fysisk.

Se også spørsmål og svar om koronaviruset ved Noroff.

Trenger du noen å snakke med?

Alle studentsamskipnadene har et tilbud til sine studenter. Mange kommuner tilbyr et lavterskeltilbud hvor man ikke trenger henvisning fra lege. Søk hjelp, heller før enn senere – ta vare på deg selv.

Top