Her finner du oppdatert informasjon om koronasituasjonen ved Noroff.

Det er svært gledelig at vi kan starte høstsemesteret med åpne campuser for nye og aktive studenter.

17. juni fikk Noroff klarsignal fra Kunnskapsdepartementet om å gjenåpne campusene.

For å redusere risikoen for smitte på campus er det etablert strenge smittevernrutiner. Alle studenter, ansatte og besøkende må sette seg inn i disse rutinene.

Les smittevernveilederen på norsk og engelsk her.

Noroff følger til enhver tid gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet, Kunnskapsdepartementet og Utenriksdepartementet i forhold til utbruddet av koronaviruset. Helsen og sikkerheten til våre studenter og ansatte er Noroffs viktigste prioritet.

Noroff planlegger for åpne dører ved studiestart, og fysisk undervisning innenfor gjeldende smittevernregler.

Dersom koronasituasjonen utvikler seg, plikter vi å finne andre alternativer for studentene. Vi gjør det som trengs for å sikre en leveranse med høy kvalitet og forutsigbarhet for studentene våre.

Noroff garanterer et fullverdig utdanningstilbud til høsten.

For å redusere smitte på campus har vi:

  • Desinfeksjonsmidler på campus
  • Pleksiglass på arbeidsstasjoner og klasserom
  • Plakater med påminnelse om å holde avstand, samt vaner for å forebygge smitte
  • Ved behov kan det bli lagt inn begrensninger for antall mennesker i samme rom

På Lånekassens nettsider finner du oppdatert informasjon om utbetaling av lån og stipend.

Les mer her.

Den lokale studentsamskipnaden tilbyr helsetjenester:

Campus Oslo: sio.no

Campus Bergen: sammen.no

Campus Stavanger: studentensbeste.no

Campus Kristiansand: sia.no

Opptaket til høstsemesteret går som normalt. Les mer om søknadsprosessen her.

Det er helt trygt å søke studieplass hos Noroff. Vi planlegger for ordinær studiestart i august, men følger til enhver tid gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI), og andre relevante myndigheter.

Dersom koronasituasjonen vedvarer, plikter vi å finne andre alternativer for studentene våre. Det kan da bli aktuelt at campusstudenter starter høstsemesteret med digital undervisning, eller en kombinasjon av digital- og ordinær campusundervisning.

Noroff arrangerer fadderuke i august, og er godt i gang med å planlegge studiestart. Årets fadderuke blir naturlig nok litt annerledes enn tidligere på grunn av koronasituasjonen, men det betyr ikke at det ikke blir en gøy og minnerik uke for deg som ny student.

Dersom regjeringens tiltak vedvarer, er det tenkelig at noe av programmet vil foregå i mindre grupper og/eller digitalt.

Vi ønsker at alle skal få en god start og bli en del av studentmiljøet ved Noroff.

Mer informasjon om dette kommer senere.

Dersom de fysiske forelesningene ikke kan starte som vanlig og du midlertidig blir digital campusstudent, berettiger det ikke refusjon eller endring av studieavgiften.

Noroff garanterer et fullverdig studietilbud, selv om leveransen skulle bli endret. Som digital campusstudent vil det tilbys forelesninger som streames live, tett oppfølging fra faglærer og et sosialt studiemiljø.

Alle landets utdanningsinstitusjoner har fått beskjed om å stenge, og finne alternative måter å organisere undervisningen på og som tilfredsstiller læringsmålene i undervisningen. Du er fortsatt campusstudent selv om det midlertidig er behov for alternativ leveranse grunnet regjeringens pålegg.

Fant du ikke svar på det du lurer på? Du kan også kontakte oss på tlf. 380 000 000, mandag-fredag fra kl. 10:00-14:00, eller ved å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Top