Her finner du oppdatert informasjon om koronasituasjonen ved Noroff.

Torsdag 7. mai informerte regjeringen om ytterligere åpning av landets universiteter, høyskoler og fagskoler.

Noroff jobber med å utarbeide lokale smittevernveiledere for å sørge for at studenter og ansattes helse ivaretas og at det skal være trygt å komme tilbake til campus.

Studenter som får tilgang til campus får beskjed direkte fra sin faglærer.

Hovedregelen er fremdeles digital undervisning ut semesteret.

Noroff planlegger for normal oppstart, og har som mål at semesterstart i høst skal kunne gjennomføres med åpne campuser, i tråd med de generelle bestemmelsene og rådene om smittevern.

Ingen kan forutse hvor lenge konsekvensene av koronaviruset kommer til å vare. Noroff følger kontinuerlig gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI) og andre relevante myndigheter. Helsen og sikkerheten til våre studenter og ansatte er Noroffs viktigste prioritet.

Dersom koronasituasjonen vedvarer, plikter vi å finne andre alternativer for studentene. Vi gjør det som trengs for å sikre en leveranse med høy kvalitet og forutsigbarhet for studentene våre.

Noroff garanterer et fullverdig utdanningstilbud til høsten. Les mer her.

Noroff følger gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet, Kunnskapsdepartementet og Utenriksdepartementet i forhold til utbruddet av koronaviruset.

Studenter og ansatte oppfordres til enhver tid å følge rådene som blir gitt av Folkehelseinstituttet (FHI) vedrørende forebyggende tiltak.

Noroff stanset all campus-undervisning fra torsdag 12. mars, og alle campusstudenter får nå digital undervisning. Les mer her.

Alle eksamener gjennomføres digitalt inneværende semester.

Den lokale studentsamskipnaden tilbyr helsetjenester:

Campus Oslo: sio.no

Campus Bergen: sammen.no

Campus Stavanger: studentensbeste.no

Campus Kristiansand: sia.no

Opptaket til høstsemesteret går som normalt. Les mer om søknadsprosessen her.

Det er helt trygt å søke studieplass hos Noroff. Vi planlegger for ordinær studiestart i august, men følger til enhver tid gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI), og andre relevante myndigheter.

Dersom koronasituasjonen vedvarer, plikter vi å finne andre alternativer for studentene våre. Det kan da bli aktuelt at campusstudenter starter høstsemesteret med digital undervisning, eller en kombinasjon av digital- og ordinær campusundervisning.

Noroff arrangerer fadderuke i august, og er godt i gang med å planlegge studiestart. Årets fadderuke blir naturlig nok litt annerledes enn tidligere på grunn av koronasituasjonen, men det betyr ikke at det ikke blir en gøy og minnerik uke for deg som ny student.

Dersom regjeringens tiltak vedvarer, er det tenkelig at noe av programmet vil foregå i mindre grupper og/eller digitalt.

Vi ønsker at alle skal få en god start og bli en del av studentmiljøet ved Noroff.

Mer informasjon om dette kommer senere.

Dersom de fysiske forelesningene ikke kan starte som vanlig og du midlertidig blir digital campusstudent, berettiger det ikke refusjon eller endring av studieavgiften.

Noroff garanterer et fullverdig studietilbud, selv om leveransen skulle bli endret. Som digital campusstudent vil det tilbys forelesninger som streames live, tett oppfølging fra faglærer og et sosialt studiemiljø.

Alle landets utdanningsinstitusjoner har fått beskjed om å stenge, og finne alternative måter å organisere undervisningen på og som tilfredsstiller læringsmålene i undervisningen. Du er fortsatt campusstudent selv om det midlertidig er behov for alternativ leveranse grunnet regjeringens pålegg.

Fant du ikke svar på det du lurer på? Du kan også kontakte oss på tlf. 380 000 000, mandag-fredag fra kl. 09:00-15:00, eller ved å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Top