Vi får daglig spørsmål omkring COVID-19 fra studenter og kommende studenter. Her har vi samlet de vanligste spørsmålene.

Noroff følger gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Utenriksdepartementet (UD) i forhold til utbruddet av koronaviruset. 

Studenter og ansatte oppfordres til å til enhver tid følge rådene som blir gitt av Folkehelseinstituttet (FHI) vedrørende forebyggende tiltak. 

Noroff stanset all campus-undervisning fra torsdag 12. mars, og har flyttet studenter til nettstudier. Les mer her.

Vennligst husk at den lokale studentsamskipnaden tilbyr helsetjenester:

Campus Oslo: sio.no

Campus Bergen: sammen.no

Campus Stavanger: studentensbeste.no

Campus Kristiansand: sia.no

Alle eksamener ved Noroff gjennomføres digitalt.

Alle landets utdanningsinstitusjoner har fått beskjed om å stenge, og finne alternative måter å organisere undervisningen på og som tilfredsstiller læringsmålene i undervisningen. Du er fortsatt campus-student selv om det midlertidig er behov for alternativ leveranse grunnet regjeringens pålegg.  

Forhåpentligvis vil høstsemesteret kunne gjennomføres som vanlig.

Ingen kan forutse hvor lenge konsekvensene av COVID-19 spredningen kommer til å vare. Noroff følger kontinuerlig gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI), og andre relevante myndigheter.

Opptaket til høstsemesteret går som normalt. Vi planlegger for en ordinær studiestart i august.

Det er helt trygt å søke campusstudier hos Noroff. Dersom situasjonen rundt COVID-19 vedvarer, plikter vi å finne andre alternativer for studentene. Vi gjør det som trengs for å sikre en leveranse med kvalitet og forutsigbarhet for studentene våre. I praksis betyr dette at vi kan tilpasse undervisningen til å være nettbasert.

Om studiet ikke starter opp på campus som planlagt, vil man ikke trenge å betale studieavgiften. 

På grunn av coronasituasjonen har Kunnskapsdepartementet besluttet at studenter får mulighe til å søke om lån og stipend frem til 15. april. Fristen for å søke var opprinnelig 15. mars.

Den utvidede fristen gjelder kun for vårsemesteret 2020. Les mer her.


Fant du ikke svar på det du lurer på? Du kan også kontakte oss på tlf. 380 000 000, mandag-fredag fra kl. 09:00-15:00, eller ved å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Top