Stadig flere søker seg til IT-studier. Noroff øker for femte året på rad kapasiteten og har ledige plasser på IT-utdanningene.

Blant studieretningene med høyest vekst i år finner vi IT-studiene. Det er ikke rart- næringslivets behov for nyutdannede teknologer har skutt i været.

I overkant av 7000 har søkt seg til IT-utdanningene, ifølge Samordna opptak. Antallet IT-studieplasser i landet er ikke tilstrekkelig, noe som betyr at mange vil oppleve og ikke få plass.

Noroff øker kapasiteten på antall IT-studieplasser for femte året på rad, for å redusere ventelistene og svare på næringslivets behov, sier Chief Operating Officer i Noroff, Aage Alexander Foss. 

Dette er gode nyheter for deg som drømmer om å være med å utvikle fremtiden med en utdanning innen teknologi.

«"

Aage Alexander Foss. Foto: Magnus Wintersborg

Løpende opptak

Noroff tilbyr fremtidsrettede IT-studier på fagskole- og bachelornivå, se de ulike studietilbudene her.

Ved Noroff praktiseres løpende opptak. Så lenge det er ledige plasser kan du søke – og bli tilbudt studieplass.

Alle studietilbudene er NOKUT-akkreditert og godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Utdanning for fremtidens digitale yrkesliv

– Det er gledelig at så mange vil satse på teknologi og får mulighet til å tilegne seg kompetanse som vi vet at både næringsliv og offentlig sektor vil ha behov for i lang tid fremover, sier Aage videre.

Noroff utvikler og skreddersyr utdanninger i tett samarbeid med relevante virksomheter, for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov.

Bachelorstudiene innenfor applied data science, cyber security og digital etterforskning gir deg svært ettertraktet ekspertise og kompetanse.

Et arbeidsliv i endring

– På Noroff får studentene praktisk IT-kompetanse og IT-ferdigheter som industrien og bransjene behøver. Våre studenter kan og vil bidra i et arbeidsliv som er i tydelig endring, sier Aage.

Oversikt over hvor det er ledige IT-studieplasser finnes på denne siden. Det er alltid ledige IT-studieplasser på Noroff Nettstudier.

Trenger du hjelp med søknadsprosessen eller til å finne studiet som passer best for deg? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Er du interessert i IT?

Legg igjen din e-postadresse og få fem e-poster med mer informasjon om IT-studiene på Noroff.

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg. Du kan når som helst melde deg av. Les mer i vår personvernerklæring.


IT-studier på Noroff

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Oslo, Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Top