Stadig flere velger å ta hele sin utdanning på nett. Her får du seks grunner til hvorfor nettstudier kan være et godt alternativ. 

På verdensbasis er nettstudier mer populære enn noensinne. Dette gjelder også hos Noroff. Noroff har mer enn doblet antallet studenter på tre år. 

Våre nettbaserte utdanningsløp er lagt opp slik at du skal kunne lykkes med utdanningen, selv om du er i jobb, har familie eller andre forpliktelser.

Noroff tilbyr 20 ulike nettstudier. Alle er NOKUT-akkreditert og godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning.

1. Employability

Utdanningene våre har som hovedformål at du skal kunne gå rett i jobb etter studiene. Noroff utvikler og skreddersyr utdanninger i tett samarbeid med relevant industri, for å imøtekomme fremtidens digitale yrkesliv og kompetansebehov. Du vil studere på en fremoverlent skole med ambisjoner, som forbereder deg på fremtidens arbeidsmarked.

2. Lang erfaring med nettstudier

Noroff har lang tradisjon med nettstudier, og er derfor godt rustet til å levere nettbasert utdanning. Vi har i dag nærmere 2000 aktive nettstudenter.

Som nettstudent hos Noroff School of Technology and Digital Media får du et attraktivt utdanningsløp med tett oppfølging fra veileder. Du får tilgang til bransjenært fagstoff, videoleksjoner, og et nettverk av andre nettstudenter.

Les også: Noroff har mer enn doblet antallet studenter på tre år

3. Fire oppstarter i året

Våre fagskolestudier på nett har oppstart fire ganger i året. De neste oppstartene er 16. mars, 17. august, 19. oktober og 11. januar 2022. Våre bachelorstudier på nett har oppstart 16. august

Alle studiene har løpende opptak, noe som vil si at du kan sikre deg studieplass allerede nå. Se opptakskravene her

4. Samme vitnemål som klasserom

Etter fullført utdanning hos Noroff Nettstudier mottar du samme vitnemål som klasserom-studentene. Det er altså ingen forskjell i kvalitet på studiet på campus og nett - vitnemålet etter endt utdanning er det samme uavhengig av studiested. 

Les også: Jeanette har sikret seg jobb, før hun er ferdig med nettstudiene

«»

Foto: Adobe Stock

5. Fremtidsrettede utdanninger

Noroff har et bredt utvalg av nye digitale utdanninger. I flere tiår har vi utdannet blant annet digitale etterforskere, grafiske designere, spilldesignere, 3D-animatører, filmfotografer og produsenter, systemadministratorer og musikkprodusenter. Du kan for eksempel ta en hel bachelorgrad i cyber security på nett, eller en ettårig utdanning i digital markedsføring

Les også: Studentene svarer på ni myter om nettstudier

6. Oppfølging hele veien

Som nettstudent blir du overhodet ikke overlatt til deg selv. Gjennom hele studieløpet får du tett oppfølging fra veileder. Lærerne på Noroff brenner alle for faget sitt og mange har erfaring fra bransjen. Dette er med på å sikre en god kvalitet på all undervisning som blir gitt. 

Læringsplattformer legger også til rette for kontakt mellom medstudenter, noe som kan være veldig nyttig gjennom hele studietiden.


Noroff Nettstudier – Oppstart 16. mars:

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top