På verdensbasis er nettstudier mer populært enn noensinne. Dette gjelder også hos Noroff.

Mange har ikke anledning til å studere fysisk ved et lærested, men har likevel behov for en fremtidsrettet utdanning som gir solide jobbmuligheter. Kanskje er du allerede i jobb, men ønsker å komme videre i karrieren? 

Noroff tilbyr 18 ulike nettstudier. Alle er NOKUT-akkreditert og godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for utdanning.

Her får du syv gode grunner til hvorfor du bør vurdere nettstudier:

📌 Fleksibilitet i hverdagen

Studier på nett gir deg en fleksibel hverdag hvor du i stor grad kan legge opp dagene dine selv. Det å kunne styre sin egen hverdag gir mye frihet, men med frihet kommer også ansvar. Som nettstudent er det viktig å være fokusert og ha god selvdisiplin - til tross for god oppfølging er det fortsatt mye ansvar som ligger på deg som student. 

📌 Studer der du er

Har du noe som hindrer deg fra å være fysisk tilstede i forelesninger? Nettstudier er et strålende alternativ for deg som ikke bor i nærheten av campus - og som heller ikke har mulighet til å flytte på deg. Med internett-tilgang og en laptop har du muligheten til å ta en god og bransjerettet utdanning hvor enn du er i verden!

«»

Foto: Adobe Stock

📌 Kombiner nettstudier med andre forpliktelser

Nettstudier gjør det betydelig enklere å kombinere studiene med andre ting i livet. Dette kan være alt fra jobb til familie. Flere av våre studenter har valgt nettstudier nettopp på grunn av dette. Selv om det er svært viktig at alle studenter følger progresjonen i løpet av studieåret, så vil man alltid ha fleksibilitet nok til å bestemme når det er best for deg å studere.

Les også: Andreas (29) kombinerer familie, jobb og studier

📌 Samme vitnemål som klasserom

Etter fullført utdanning hos Noroff Nettstudier mottar du samme vitnemål som klasserom-studentene. Det er altså ingen forskjell i kvalitet på studiet på campus og nett - vitnemålet etter endt utdanning er det samme uavhengig av studiested.

«»

Foto: Adobe Stock

📌 Flere oppstarter gjennom året

De fleste av våre nettstudier har oppstart fire ganger i året. Alle studiene har løpende opptak, noe som vil si at du kan søke helt frem til oppstarten. Førskommende oppstart er 13. oktober, etterfulgt av 12. januar 2021 og 16. mars 2021.

📌 Kvalitet i undervisningen

Undervisningen på Noroff Nettstudier foregår i læringsplattformen Moodle. Som fulltidsstudent mottar du ukens opplegg hver mandag, mens deltidsstudenter mottar opplegget annenhver mandag. Lærerne på Noroff brenner alle for faget sitt og mange har erfaring fra bransjen. Dette er med på å sikre en god kvalitet på all undervisning som blir gitt!

📌 God oppfølging

Nettstudier kan til tider være krevende. For å lykkes som nettstudent gjelder det å ha god motivasjon og selvdisiplin. Hos Noroff har du mye frihet rundt studiene dine når du studerer på nett, men vi har også et stort fokus på oppfølging av studentene våre.

God oppfølging + god selvdisiplin = vel gjennomført nettbasert utdanning 🎉

Er du interessert Nettstudier?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om Nettstudier på Noroff. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Noroff Nettstudier – Oppstart 13. oktober:

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital prototyping, 3D-printing

Digital prototyping

Morgendagens produkter fremstilles og testes digitalt. Bli klar for jobb i prosess- og produksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning som lærer deg å designe fysiske produkter ved bruk av 3D-printing.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Nettverk og IT-sikkerhet utdanning

Nettverk og IT-sikkerhet

Praktisk IT-utdanning som lærer deg å bekjempe hacking og datakriminalitet. Det akutte kompetansebehovet for IT-sikkerhet gir solide jobbmuligheter etter studiet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
VFX - visuelle effekter, utdanning

VFX - Visuelle effekter

Jobb med spektakulære visuelle effekter i film, spill og virtuell virkelighet. Utdanningen forbereder deg på jobb innen fremtidens digitale medier på tvers av bransjer.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D spilldesign, utdanning i spillproduksjon

3D spilldesign

Bli 3D-spilldesigner og lær å utvikle kreativt og interaktivt spillinnhold og gamification for alle bransjer. Studiet gir unikt innblikk i utviklingsprosesser, fra idé til lanseringsklart produkt.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design med DAK, AutoCAD

Teknisk design med DAK 2D/3D

Praktisk ettårig utdanning i teknisk design, hvor du lærer å tegne, modellere og visualisere bygg og moderne konstruksjoner innen BIM, produktdesign og digital prototyping.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Nettverk og systemadministrasjon, utdanningen innen IT

Nettverks- og system­administrasjon

Praktisk IT-utdanning som lærer deg administrasjon av nettverk og systemer. Studiet sentreres rundt  Microsoft- og Unix-baserte teknologier, og infrastruktur for nettverk og serverdrift med fokus på IT-sikkerhet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D filmproduksjon, utdanning på fagskole

3D filmproduksjon

Lær å produsere animerte 3D-filmer, miljøer og karakterer fra idé til ferdig film. Utdanningen forbereder deg på å jobbe med innhold til film, web, reklame, markedsføring og virtuell virkelighet.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top