Hannah har alltid hatt en interesse for kreative hobbyer. Da pandemien traff og hun søkte etter nye måter å uttrykke seg på, førte hennes interesse for tegning og maling henne videre til en verden av digital grafisk design.

– Jeg prøvde meg på Illustrator og synes det var veldig gøy, forteller hun.

Etter å ha sett en annonse for grafisk design ved Noroff, innså Hannah MacGeh (29) at dette var noe hun ville lære mer om – dermed startet hun på nettstudiet i 2021.

Vi har til og med lært å kode, noe jeg aldri trodde jeg ville klare. Hannah MacGeh

Lærerikt nettstudium

Studiene ved Noroff har ikke bare vært lærerike, men også utrolig engasjerende for Hannah. Gjennom et bredt spekter av emner som fotografi, motion design, layout og logo design, har hun utvidet sin kunnskap og ferdigheter betydelig.

– Vi har til og med lært å kode, noe jeg aldri trodde jeg ville klare. Det var utrolig gøy, sier hun.

Faglærernes oppfølging har vært en positiv opplevelse for nettstudenten. Hun mottar alltid gode tilbakemeldinger, og eventuelle problemer eller bekymringer blir raskt løst. Når det gjelder nettbasert læring, har hun funnet plattformen Moodle enkel å bruke.

- Studiet er utrolig lærerikt, spennende og interessant, og siden dette er nettstudier har jeg lært å bli enda mer selvstendig og litt mer disiplinert.

Struktur er nøkkelen til vellykkede nettstudier, og Hannah har funnet sin egen vei til å organisere studiehverdagen.

– Jeg er ikke den mest strukturerte personen, men å finne rutiner som fungerer for meg har vært avgjørende.

Hun fortsetter:

– Fordelen med nettstudier er fleksibiliteten. Du kan jobbe når det passer deg best. Å lage en plan i begynnelsen av uken har også vært veldig nyttig, forklarer hun.

Internship hos Qvitre

Den siste delen av studietiden har Hannah hatt et internship hos Qvitre, et grafisk design byrå. Under internshipet fikk hun et innblikk i bransjen som overrasket henne positivt.

– Oppgavene vi jobbet med på skolen var svært lik de prosjektene jeg ble tildelt under internshipet. Det var fantastisk å se hvor relevant og forberedt Noroff hadde gjort oss for den virkelige arbeidsverdenen, sier hun fornøyd.

Det var fantastisk å se hvor relevant og forberedt Noroff hadde gjort oss for den virkelige arbeidsverdenen.Hannah MacGeh

Videre beskriver hun sin erfaring med Qvitre som helt fantastisk. Internshipet ga henne verdifull erfaring og tillot henne å bruke kunnskapen hun hadde opparbeidet seg gjennom studiene i en praktisk setting.

– Å ha muligheten til å ha et internship mens du studerer er uvurderlig. Du får et ekte innblikk i hvordan bransjen fungerer, samarbeider med erfarne fagfolk og får verdifulle referanser.

Hun forteller videre:

- For de som kanskje er engstelige for å starte et internship, vil jeg si at mange byråer er veldig gode til å veilede og ta vare på interns. Du er der for å lære, og det er en fantastisk mulighet til nettopp det, avslutter hun smilende.

Råd og mål

Hannahs råd til andre nettstudenter er å ha en genuin interesse for faget.

– Du må virkelig ønske å lære og ha en ekte interesse for det du studerer. Du har kun deg selv til å motivere deg.

Når hun ser mot fremtiden, har Hannah klare mål.

– Jeg har veldig lyst til å jobbe innenfor et grafisk designbyrå og lære så mye som mulig for å bli så god som jeg kan bli.

Grafisk design er en praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Studiet er tilgjengelig på alle våre campus og som nettstudier.


Relaterte studier

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI-design

Blir klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse i brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top