Kristine Brekke (29) har fullført to bachelorgrader, men det var først da hun begynte å studere grafisk design på Noroff at hun virkelig følte at hun hadde valgt riktig.

29-åringen ønsket å studere grafisk design og når hun så at studiet ble opprettet i hennes egen by, Kristiansand, tenkte hun at det var helt perfekt.

Jeg er superfornøyd med at jeg valgte dette studiet og jeg føler endelig at jeg har funnet den riktige retningen for meg. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å lære alt jeg trenger for å kunne skaffe meg en karriere som grafisk designer.

Hun fortsetter:

Jeg trives god med læreren vi har, og opplever at hun gir gode og nyttige tilbakemeldinger. Hun tilpasser også undervisningen til våre behov.

Relevant for arbeidslivet

Det mest interessante og nyttige Kristine har lært så langt gjennom studiet er Adobe-programmene, det har åpnet opp en helt ny verden av muligheter for kreativitet og design. Hun opplever at det hun lærer er relevant for arbeidslivet og at hun vil være godt forberedt når hun går ut i jobb som grafisk designer.

Ikke bare får man sette seg inn i programmene og teknikkene man vil bruke, man får også mulighet til å arbeide sammen med studenter fra andre studier. På denne måten blir man forberedt på tverrfaglig samarbeid i en fremtidig jobb som grafisk designer.

Kristine forteller at studentene har selvstudier på mandager og undervisning tirsdag til fredag.

Vi arbeider hele tiden med praktiske oppgaver innenfor grafisk design, fotografi, strategisk design og webdesign. Det er alltid noe på gang.

Jeg trives god med læreren vi har, og opplever at hun gir gode og nyttige tilbakemeldinger. Kristine Brekke

📷: Studentarbeid av Kristine

Vurderer et år i Australia

Etter å ha fullført fagskoleutdannelsen på Noroff vurderer Kristine å ta et år i Australia for å få en komplett bachelor, du kan lese mer om dette tilbudet her. Deretter ønsker 29-åringen å finne seg jobb som grafisk designer.

– Jeg har to bachelorgrader fra Universitetet i Agder, men dette er første gang jeg føler meg trygg på at jeg vil kunne gå rett ut i jobb etter et fullført studiet, sier hun.

Hvilke råd vil du gi til nye studenter?

Delta på alt du kan i fadderuka, og forsøk å bli kjent både med de som går på andre studier og de som går på ditt eget studium. Det er viktig å knytte nettverk, men greier man å skape relasjoner til sine medstudenter før oppstart vil dette ha mye å si for klassemiljøet, avslutter Kristine.

Grafisk design er en praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon. Studiet er tilgjengelig på alle våre campus og som nettstudier. Alle utdanninger på Noroff har løpende opptak og er godkjent i Lånekassen.

📷: Studentarbeid av Kristine


Relaterte studier

Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
3D design og animasjon, utdanning

3D design og animasjon

Bli 3D-designer og skap fotorealistiske visualiseringer, miljøer og animasjoner. Lær å gi liv til spill og filmer, og lag 3D-gjengivelser av produkter og konstruksjoner for næringslivet.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top