Noroff tilbyr sertifiseringer gjennom PearsonVue og Pearson Select, og har i dag testsentre i Oslo, Stavanger, Bergen og nylig også Kristiansand.

Vi samarbeider med selskaper som PearsonVue, Pearson Select, Certiport og PSI for å bistå med sertifiseringer i en rekke eksamener, forteller Melene Potgieter, leder av testsenteret i Oslo.

Noroff tilbyr et bredt spekter av sertifiseringer, spesielt PTE Academic språkeksamen (i Oslo), Microsoft, Amazon Web Services, TOGAF, DMI og GIAC.

Sertifiseringer er en flott måte å dokumentere sin egen kompetanse på. Erlend Koppen Skar

Sertifiseringer er en flott måte å dokumentere sin egen kompetanse på, sier leder av Noroff Accelerate, Erlend Koppen Skar.

Han fortsetter:

Det er en presis beskrivelse av hva man kan og er i stand til å utføre og bruke aktivt hos bedrifter, noe som gjør det enkelt for potensielle arbeidsgivere å forstå hva den enkelte kan, sier han.

Noroff tilbyr en strukturert og trygg test-opplevelse for kandidatene.

Det er viktig for oss å skape en atmosfære som reduserer stress og lar kandidatene prestere sitt beste når de kommer til våre testsentre, sier Koppen Skar.

Les mer om våre testsentre her.

Testsenter med hovedsete i Oslo

Testsenteret i Oslo ble åpnet i november 2020, og har tatt imot kandidater siden den gang, også gjennom pandemien.

Vi opplever at den største etterspørselen er eksamener som stiller høye krav til sikkerhet, som PTE-engelsk eksamener brukt for visum- og universitetssøknader og ISC2-sikkerhetseksamenene vi nettopp bisto noen av Oslo-politiets kandidater med, forteller Potgieter.

Noroff Accelerate har tidligere sertifisert kandidater fra det amerikanske militæret og SAS-ansatte.

Vi er også stolte over å jobbe med Pearson for å hjelpe ukrainske flyktninger, i tillegg til vårt pågående oppdrag om å bistå skoler over hele Norge med deres utvekslingsprogrammer for å gi studenter muligheten til å studere i utlandet, sier hun videre.

For mer informasjon om hvilke eksamener som tilbys, besøk PearsonVue eller Pearson PTE for å se en komplett oversikt, eller kontakt oss på telefon 90880170 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vellykket partnerskap med Pearson VUE

Michael Costelloe, Selects sales and operations manager i PersonVUE, forteller at samarbeidet med Noroff fungerer svært bra.

Pearson VUE og Noroff har et vellykket partnerskap i Norge som gjør det mulig for testpersoner fra en rekke fagområder å oppfylle målene sine. Det profesjonelle teamet hos Noroff forstår PersonVUE-kravene godt og leverer en høy standard på service til alle kunder. Gjennom dette vellykkede partnerskapet har vi sammen utvidet språktestingssiden av virksomheten i løpet av de siste 18 månedene.

Noroff tilbyr også skreddersydde sertifiseringsløp for bedrifter. Disse kan om ønskelig kombineres med opplæring. For mer informasjon, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

     
Top