Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Øvingslærer, interaktive medier
Adresse:
Nettstudier
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

David er veileder i Interactive Media for Noroff University College. Han har 14-års erfaring med 3D, og har siden 2006 vært lærer innenfor 3D-Design og Animasjon ved Noroff. Før dette studerte han selv to år ved Noroff Kristiansand hvor han spesialiserte seg innenfor animasjon. David har i tillegg vært svært engasjert i bruken av motion capture-utstyret helt siden Noroff gikk til innkjøp av dette i 2005. I dag er han Noroffs mest kvalifiserte person innenfor motion capture.

På fritiden liker David å være i luften, og han holder på med privatflysertifikatet sitt. Når han blir ferdig med pilotutdanningen, tar han gjerne med alle som vil på en tur over den sørlandske skjærgård.

David har holdt på med data siden han fikk tilgang til en Commodore 64 på slutten av 80-tallet. Etter dette gikk det over i en brennende interesse for Commodore Amiga, et datasystem han til dags dato har tilgjengelig, om han måtte føle seg litt nostalgisk. Brorparten av tiden David har hatt foran datamaskinen har gått til ulike typer spill, og han har siden barndommen vært svært interessert i hvordan disse sprer glede og historier til publikum. Dette må sies har vært en avgjørende faktor i hans valg av karriere.

     
Top