Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Linjeleder, 3D design og spillteknologi
Adresse:
Bergen
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Kevin Fosse elsker alle prosesser rundt 3D faget, og regner seg selv som en 3D-generalist i ordets sanne betydning. Han synes kunstneriske siden av faget er svært inspirerende, men han finner også de mer tekniske utfordringene veldig spennende. Kevin har holdt på med 3D i over 20 år, men han blir aldri helt utlært. Det er stadig nye teknologier å utforske eller gamle knep som venter på å bli gjenoppdaget. Selv om Kevin regner seg som en generalist har han en spesiell forkjærlighet for karakteranimasjon.

Det hele startet i 2002 da Kevin tok 3D Design og Animasjon på Noroff. Senere fylte han på med et diplom i Advanced Character Animation Studies og et annen diplom i Creature Animation, begge fra Animation Mentor. I tillegg har han også en Bachelor i Interactive Media – Animation, samt pedagogikk fra OsloMet.

I jobbsammenheng har han lang erfaring fra forskjellige bransjer. Han har arbeidet med alt fra visualisering, reklame, illustrasjon, karakteranimasjon og visuelle effekter, både som freelancer og fast ansatt. Kevin er også en stor VR entusiast, hvor Half Life: Alyx er en foreløpig favoritt.

     
Top