Finn en ansatt

Bilde av kontakten
Faglærer, filmproduksjon
Adresse:
Oslo
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diverse informasjon:

Thomas Wangsmo er faglærer i film med hovedsakelig manus, regi, produksjon og klipp som undervisningsområder. Han begynte å jobbe som lærer ved filmlinjen på Noroff Oslo høsten 2012, med en periode som fagkoordinator for filmlinjen fra høsten 2013 til høsten 2014. Wangsmo har en mastergrad i film fra Concordia University i Montreal, Canada, og en bachelorgrad fra The Arts Institute at Bournemouth i England.

Ved siden av å undervise på Noroff jobber Wangsmo som manusforfatter og regissør. Han har skrevet og regissert én langfilm og mer enn tjue kortfilmer, hvorav flere har blitt vist ved internasjonale filmfestivaler. Hans kortfilm Amor vant førsteprisen ved Ghent internasjonale filmfestival i 2009, og var nominert til beste kortfilm ved European Film Awards i 2010. Hans første langfilm, Inn i mørket, ble lansert på norske kinoer i 2012, og hadde sin internasjonale premiere ved Montreal World Film Festival samme år, hvor den vant Bronze Zenith-prisen. I tillegg til å skrive og regissere har Wangsmo klippet alle filmene sine, og har til tider også produsert og fotografert.

     
Top