Noroff har utvidet sitt studietilbud med to nye bachelorgrader og åtte nye fagskolestudier. Her kan du lese mer om de nye programmene for høsten 2024.

Noroff er kontinuerlig opptatt av å tilby nye programmer som svarer på behovene i bransjen. De nye utdanningene er utviklet i tett samarbeid med arbeidslivet for å sikre at du får relevant og fremtidsrettet kompetanse. Det er løpende opptak, noe som betyr at du fortsatt kan sikre deg studieplass til høstens oppstart.

IT-bachelorgrader

Den nye bacheloren i Digital Assurance and Security Management kombinere forretningskunnskap med cybersikkerhetsprinsipper. Etter endt utdanning kan du jobbe med blant annet håndtering av cyberrisiko og ledelse av sikkerhetsarbeid. Noroff er de første som tilbyr en bachelorgrad som fokuserer spesifikt på denne kompetansen, som er spådd å være en av de raskest voksende jobbsektorene over hele verden.

Ønsker du å bli en dyktig trusselanalytikere eller eksperter på digital etterforskning? Med en bachelor i Digital Forensics and Incident Response kan du være med å bidra til en tryggere cyberverden. Du vil kunne jobbe med digital etterforskning og hendelseshåndtering i store organisasjoner, cybersikkerhetsselskaper og politimyndigheter. Etterspørselen etter denne kompetansen har økt på grunn av økningen av cybertrusler og datainnbrudd.

Årsstudium

Noroff tilbyr flere nye årsstudium innenfor design, markedsføring og teknologi.
Digital Product Management er for deg som vil forstå brukernes behov, skape løsninger og forbedre digitale produkter på en strategisk måte. Service Design på sin side, passer for deg som ønsker å skreddersy kundeopplevelser og skape innovative tjenestedesign. 

Som følge av en økt etterspørsel kompetanse innenfor skyteknologi, har Noroff også utvikler studieprogrammet Cloud Foundations. Utdanningen tar for seg infrastruktur, serverdrift og skyteknologier med Microsoft Azure som plattform. Dette er studiet for deg som er interessert i IKT og ønsker en praktisk utdanning med gode jobbutsikter.

Halvårsstudium

Til høsten er det oppstart på to halvårsstudium som gir deg relevant praktisk erfaring som du kan bruke umiddelbart. Med studieprogrammet Secure App Development lærer du om sikker livssyklusstyring av applikasjoner, og får ferdigheter til å integrere sikkerhet og personvern fra tidlige stadier av applikasjonsutviklingen.

Har du fullført en finansutdanning eller jobber i finansbransjen? Python for Finance gir deg muligheten til å kombinere domenekunnskap innen finans med Python-ferdigheter, slik at du kan bidra til utviklingen av nye programvareprodukter for finansbransjen. For tiden er det et stort utvalg av selskaper i finansbransjen som etterspør kompetanse i Python.

Tre nye utdanninger i teknisk design

Teknisk design er et populært fagfelt som gir mange muligheter i fremtiden. Du kan velge mellom tre ulike retninger. Mekanisk gir deg kunnskap om mekaniske sammenstillinger og konstruksjoner, mens arkitektonisk tar for seg teknologisk og kreativt arkitektur og modellering. Begge studiene tilbys som årsstudium, men den arkitektoniske retningen gir mulighet til å søke seg inn på andreåret av den toårige utdanningen i BIM. Bygningsinformasjonsmodellering (BIM) gir ferdigheter innen emner som prosjektledelse, byggeprosesser, og konseptmodellering.

Trenger du hjelp med søknadsprosessen eller til å finne studiet som passer best for deg? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.


Nye studietilbud

Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Cloud Foundations: Årsstudium i Grunnleggende om sky-baserte tjenester

Cloud Foundations

Praktisk utdanning hvor du lærer om fysisk infrastruktur, serverdrift og skyteknologier med Microsoft Azure som plattform. Etterspørselen etter denne kompetansen er høy, og du blir godt kvalifisert til å jobbe med skyteknologier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Cloud Foundations: Årsstudium i Grunnleggende om sky-baserte tjenester

Digital Product Management

Praktisk studieprogram som utvikler dine evner til å bringe digitale produkter til markedet. Du vil lære å forstå brukernes behov, skape løsninger og forbedre digitale produkter på en strategisk måte.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Service Design: Årsstudium i Tjenestedesign

Service Design

Praktisk utdanning hvor du lærer å skape sømløse kundereiser og -opplevelser med gode brukerinteraksjoner for ethvert produkt. Ved å jobbe med relevante oppgaver og prosjekter utvikler du din kompetanse i tråd med bransjens beste standarder.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Python for Finance, Noroff

Python for Finance

Utdanningen gir deg muligheten til å kombinere domenekunnskap innen finans med Python-ferdigheter, slik at du kan bidra til utviklingen av nye programvareprodukter for finansbransjen.

  Nettstudier
  6 måneder
  30 studiepoeng
Les mer
Secure Application Development, Noroff

Secure Application Development and Deployment

Praktisk utdanning der du lærer om sikker livssyklusstyring av applikasjoner. Studiet gir deg ferdigheter til å integrere sikkerhet og personvern fra tidlige stadier av applikasjonsutviklingen.

  Nettstudier
  6 måneder
  30 studiepoeng
Les mer
Teknisk design - Arkitektonisk på Noroff

Teknisk design - Arkitektonisk

Praktisk utdanning for deg som ønsker å jobbe teknologisk og kreativt med arkitektur og modellering. I arbeidsmarkedet stiller du sterkt med kompetanse i å produsere byggetegninger og visualiseringsmateriell.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design - Mekanisk på Noroff

Teknisk design - Mekanisk

Praktisk utdanning hvor du lærer om mekaniske sammenstillinger og konstruksjoner. Dette er kunnskap som er ettertraktet i flere bransjer, og vil kunne åpne dører for mange spennende muligheter i blant annet konstruksjons- eller oljebransjen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Teknisk design - Bygningsinformasjons-modellering - BIM på Noroff

Teknisk design - Bygningsinformasjons-modellering - BIM

Bygningsinformasjonsmodellering (BIM) er nøkkelen til den digitale omstillingen i den norske byggeindustrien. Gjennom denne praktiske utdanningen blir du klar for jobb i bygge- og konstruksjonsindustrien med en fremtidsrettet utdanning.

  Nettstudier
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top