Noroff Høyskole tilbyr en rekke IT-bachelorutdanninger skreddersydd for ulike karriereønsker innenfor det stadig skiftende teknologilandskapet.

Med utdanning innen Applied Data Science, Cyber Security, Digital Assurance and Security Management og Digital Forensics and Incident Response får du spesialkompetanse til å møte kravene fra ulike bransjer.

På denne siden forklarer våre høyt kvalifiserte lærere forskjellene mellom våre fire bachelorutdanninger.


Undersøk dine valgmuligheter: Introduksjon til Computing

Emlyn Butterfield, Head of Computing ved Noroff Høyskole, forklarer forskjellene mellom programmene og forteller om hvilke karrieremuligheter de gir. Applied Data Science er for deg som er interessert i analytisk tenkning og datavisualisering, Cyber Security forbereder deg på å sikre data og systemer, Digital Forensics and Incident Response lærer deg å takle digitale trusler direkte, og Digital Assurance and Security Management er for deg som er interessert i lederroller som overvåker sikkerhetsprotokoller.


Applied Data Science: Utvinne verdifull innsikt

Isah Lawall Abdullahi, programleder for Applied Data Science, fremhever studiets fokus på å utvinne innsikt fra data og utvikle AI-verktøy for å ta bedre beslutninger. Nyutdannede kandidater er etterspurte som dataingeniører, dataforskere eller AI-ingeniører, der mange får jobb allerede før de er ferdigutdannet.


Cyber Security: Forsvare digitale ressurser

Johan van Niekerk, professor i cybersikkerhet, diskuterer det brede spekteret av ferdigheter som læres i cybersikkerhetsprogrammet. Fra grunnleggende konsepter til spesialiserte ferdigheter som penetrasjonstesting og analyse av skadevare, blir du som student forberedt på å innta roller som for eksempel sikkerhetsleder.


Digital Assurance and Security Management: Definere strategier

Piet Delport, programleder for Digital Assurance and Security Management, framhever programmets strategiske fokus. Ved å kombinere forretningskunnskap med cybersikkerhetsprinsipper vil de uteksaminerte studentene være klar for roller som internrevisorer eller informasjonssikkerhetsanalytikere, og dermed imøtekomme den økende etterspørselen etter cybersikkerhetsstrateger.


Digital Forensics and Incident Response: Løse digitale mysterier

Veronica Schmitt, leder for Digital Forensics and Incident Response, forklarer programmets unike kombinasjon av digital etterforskning og hendelsesrespons. Med denne utdanningen blir du en dyktig trusselanalytikere eller eksperter på digital etterforskning, og kan bidra til en tryggere cyberverden.


Jobbmuligheter etter endt utdanning

Noroff sørger for at våre studenter blir godt rustet for arbeidsmarkedet, med et bredt spekter av muligheter i en rekke ulike bransjer. Etterspørselen etter dyktige fagfolk på disse områdene forventes å øke, noe som gir de nyutdannede en vei til en spennende og lukrativ karriere.

Noroff Høyskoles IT-bachelorutdanninger vil gi gode arbeidsmuligheter i det raskt utviklende teknologilandskapet. Enten det dreier seg om dataanalyse, cybersikkerhet, lederroller eller digital etterforskning, får du som student muligheten til å skape seg en vellykket karriere og jobbe med noe som vil være et viktig bidrag til den digitale verden. Utforsk mulighetene som venter deg, og legg ut på en reise mot en lysende fremtid innen teknologi.

 

Les mer om programmene

Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor in Cyber Security

Utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot nettangrep, nettkriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg forberedt på en karriere der du jobber med å styrke det digitale forsvaret, samt beskytte data og informasjon.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Digital etterforskning og hendelseshåndtering - utdanning

Bachelor in Digital Forensics and Incident Response

Fremveksten av cyberangrep, løsepengevirus og hacking har ført til et kritisk behov for dyktige digitale etterforskere med evnen til å svare på cybersikkerhetshendelser.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor in Applied Data Science

Studieprogrammet forbereder deg på en spennende karriere der du jobber med bedrifter for å forstå og bruke de enorme datamengdene de har tilgjengelig. I tillegg vil du utvikle ferdigheter innen intelligente AI-systemer.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top