Fra 1. september er det mulig å søke på det nye bachelorprogrammet Digital Assurance and Security Management. Første oppstart vil være 12. august 2024.

Bacheloren i Digital Assurance and Security Management (Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn) dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

Studiet tilbys via nettstudier og Online PLUS.

Behovet for eksperter innen digital sikkerhet og sikkerhetsstyring er mer påtrengende enn noensinne. Bachelorgraden er foreløpig den eneste som fokuserer spesifikt på denne kompetansen, som er spådd å være en av de raskest voksende jobbsektorene over hele verden.

Denne graden passer for personer som er organiserte og systematiske, gode kommunikatører og som har en god generell forståelse for teknologi. Rollen krever at du jobber på et høyere, mer forretningsfokusert nivå, enn typiske tekniske cybersikkerhetspersoner, sier professor ved Noroff Høyskole, Johan van Niekerk.

Du kan lese hele intervjuet med professor Johan van Niekerk her.

Studiet har ikke særskilte opptakskrav i matematikk.


Relaterte studier

Bachelor in Digital Assurance and Security Management, Digital informasjons­sikkerhetsstyring og -tilsyn - utdanning

Bachelor in Digital Assurance and Security Management

Gå rett i jobb med sikkerhetsstyring og sikring av verdifulle digitale eiendeler. Denne bacheloren dekker IT-kunnskap, fra forretningsprosesser til databasesystemer, ledelse og IT-arkitektur.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i digital etterforskning - utdanning

Bachelor i digital etterforskning (Digital Forensics)

IT-utdanning som lærer deg datasikkerhet og etterforskning av digital kriminalitet. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med digital sikkerhet og etterretning for politi og andre organisasjoner med behov for økt digital sikkerhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i cyber security - utdanning

Bachelor i Cyber Security

IT-utdanning som lærer deg å sikre digitale systemer mot cyberangrep, datakriminalitet og digital krigføring. Studiet gjør deg klar til å jobbe praktisk med IKT-sikkerhet og redusere digital sårbarhet.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
Bachelor i Applied Data Science - utdanning

Bachelor i Applied Data Science

IT-utdanning som gjør deg klar for det økende globale behovet innen maskinlæring, kunstig intelligens og big data-analyse. Applied Data Science lærer deg vitenskapelige metoder for å jobbe med data på en praktisk og anvendbar måte.

  Nettstudier
  Online PLUS Oslo. Les mer her.
  Kristiansand
  3 år
  180 studiepoeng
Les mer
     
Top