Gjennom den ettårige utdanningen lærer du hva som skal til for å lykkes i rollen som en moderne prosjektleder.

Det er en økende etterspørsel etter lederferdigheter og prosjektledere i arbeidsmarkedet. Er du interessert i å utvikle deg som leder? Da bør du lese videre her!

Fra 2022 er Emergence School of Leardership en del av Noroff.

Vi har tatt en prat med Benedicte S. Johnsrud, head of administration i Emergence School of Leadership, for å høre mer.

Hvem er Emergence School of Leadership?

Emergence er ferskvare! Hvert år itererer vi vårt utdanningstilbud, slik at vi alltid er oppdatert på de nyeste og mest innovative metodene for å løse prosjekter på.

Hvordan er studiet i moderne prosjektledelse lagt opp?

I løpet av ett år på Emergence vil du gå gjennom en intensiv læringsreise. Hele året deles opp i tre hovedkategorier- forelesninger og fasilitering, prosjektarbeid og selvstudium.

Hun fortsetter:

Studentene jobber med ekte kundeprosjekter, i tillegg til å ha spennende forelesninger og veiledning.

Ifølge Benedicte er det langt fra en tradisjonell studiehverdag.

Hvert år itererer vi vårt utdanningstilbud, slik at vi alltid er oppdatert på de nyeste og mest innovative metodene for å løse prosjekter på.Benedicte S. Johnsrud

Vi ser på Emergence som et eksperimentelt laboratorium hvor studentene får være med på å teste ut de nyeste verktøyene og metodene som finnes der ute. I det teknologiske paradigmet vi befinner oss i, ser vi at måten vi har designet vår utdanning på, har en enorm slagkraft for studentene som studerer hos oss når de skal ut i arbeidsmarkedet.

Resultatet er ifølge Emergence at 90 % av studentene finner en ny og meningsfull jobb etter endt utdanning.


Foto: Emergence

Hva lærer man gjennom studiet?

Gjennom studiet lærer studentene blant annet digital fasilitering, teamprosesser, selvledelse, presentasjonsteknikk, selvledelse, konseptutvikling, research, workshopfasilitering, forretningsutvikling, og så mye, mye mer, sier hun.

Hvilke personlige egenskaper kreves for å bli en god prosjektleder?

Vi ser at våre studenter kommer fra ulike kulturelle og pedagogiske bakgrunner. Mange av søkerne har bachelor- eller mastergrad, og ser behovet for en praktisk tilnærming for å kunne anvende det de har lært. Noen studenter brenner for å bli gründere og har kanskje allerede et prosjekt/virksomhet i kikkerten, mens andre kommer med et åpent sinn.

Hvilke typer jobber kan man ende opp i?

Gjennom utdanningen blir studentene kvalifisert til å jobbe som leder, utvikle og levere på komplekse prosjekter og kunnskap om hvordan starte en ny virksomhet. Våre studenter har endt opp i jobber som prosjektleder, spesialkonsulent, prosjektutvikler, konseptutvikler, koordinator og design manager, for å nevne noe.

Studiet i moderne prosjektledelse har fortsatt ledige studieplasser, og har oppstart 22. august. Lurer du på om det kan være noe for deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

Mer om utdanningen

Prosjektledelse, utdanning, Noroff, Emergence

Moderne prosjektledelse

Bli en moderne prosjektleder på denne ettårige utdanningen fra Emergence School of Leadership. Du utvikler deg selv som leder og åpner nye dører og muligheter for din fremtidige karrierevei.

   Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top