Rett etter at Elida begynte på nettstudiene i digital markedsføring, fikk hun deltidsjobb som digital markedsfører hos Hodejegerne. 

Etter å ha fullført medier og kommunikasjon på videregående gav både fotografering, videoproduksjon og grafisk design mersmak. Elida Skogsrud (23) valgte derfor å ta en bachelor i medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, hvor hun etter en praksisperiode fikk sansen for digital markedsføring. 

Lærerne er svært støttende og følger opp.Elida Skogsrud

Dette var en retning jeg ønsket å utforske videre. Jeg synes at Noroff sitt studieprogram virket interessant, på grunn av fleksibiliteten det gav med nettbasert undervisning, sier hun.

23-åringen opplever at studiet i digital markedsføring ved Noroff Nettstudier så lang har vært veldig givende.

Første semester har gått veldig fort, og jeg setter pris på at innholdet er relevant og aktuelt. Programmet er strukturert på en motiverende måte, som gjør det enkelt å opprettholde en kontinuitet i arbeidet. Selv uten fysiske møter har det vært en lav terskel for samarbeid blant studentene, og lærerne er svært støttende og følger opp.

Fikk jobb som digital markedsfører

Elida ble ansatt som digital markedsfører hos rekrutteringsbyrået Hodejegerne i fjor høst, da hun akkurat hadde begynt på studiet i digital markedsføring. Selv om hun hadde tidligere studier og erfaring å vise til, tror hun at de påbegynte studiene hos Noroff var en avgjørende faktor for at hun fikk denne muligheten.

Som digital markedsfører hos Hodejegerne er hovedoppgavene mine knyttet til annonsering og innholdsproduksjon. Jeg oppdaterer jevnlig sosiale medier og nettsiden, og følger opp annonser og søkeoptimalisering.

Elida forteller at hun hele tiden tilegner seg ny kunnskap på studiene som hun tar med seg inn i jobben som digital markedsfører.

Jeg har tilegnet meg kunnskap om mindre begreper jeg ikke var kjent med fra før, noe som nå forenkler mine arbeidsoppgaver. I tillegg har jeg også fått innsikt i mer omfattende emner, som for eksempel Google Ads og SEO. Det har ikke bare økt min forståelse, men også forsterket min interesse for å jobbe mer med disse områdene.

Oversiktlig plattform for nettbasert læring

Det å studere på nett var en ny erfaring for Elida, hun var derfor usikker på hvordan det ville fungere. Nettstudiene har så langt vist seg å overgå forventingene.

Jeg ble veldig positivt overrasket over den oversiktlige plattformen Noroff har for nettbasert læring. Elida Skogsrud

Jeg ble veldig positivt overrasket over den oversiktlige plattformen Noroff har for nettbasert læring. Samlingen av alt pensum på ett sted gir ikke bare bedre kontroll over arbeidet, men inkluderer også relevante og aktuelle oppgaver. Dette gjør læringsprosessen enklere, samtidig som at vi får god oppfølgning.

Selv om det å kombinere jobb og studier kan være krevende, har nettstudenten det førte semesteret opplevd at det har gått veldig fint.

Selv om det til tider er slitsomt med en intensiv studieplan, har det gitt meg mye kunnskap på kort tid som jeg setter pris på. Deltidsjobben hos Hodejegerne på dagtid har gjort det lettere å strukturere dagene og kveldene, slik at jeg får tid til begge deler.

Beveg deg utenfor komfortsonen

Studiet i digital markedsføring fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier. Etter studiene vil du kunne gå rett ut i jobb som digital markedsfører. Studiet er tilgjengelig som nettstudier og på alle våre campus.

Elida har en klar oppfordring til andre som ønsker å følge samme karrierevei som henne:

Mitt råd til andre som ønsker å jobbe innen markedsføring er å være nysgjerrig og initiativrik. Å ta kurs og utforske muligheter utenfor studiene kan åpne dører og gi verdifulle erfaringer. Å bevege seg utenfor komfortsonen er der man virkelig lærer, noe jeg ofte tenker over.


Studietilbud ved Noroff

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, SEO, innholdsmarkedsføring og analyser. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og via sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt og strategisk med visuell kommunikasjon. Du får anvendt dine ferdigheter i virkelige prosjekter, noe som gjør deg rustet til å gå rett ut i jobb.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Praktisk utdanning der du lærer å skape engasjerende videoinnhold tilpasset plattformer som Facebook, Instagram, TikTok og YouTube. Det er stor etterspørsel etter markedsførere med spisskompetanse i videoproduksjon.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX Design

Studiet gir deg praktiske ferdigheter og innsikt i å forstå brukernes behov og begrensninger når det gjelder digitale produkter. Det er stor etterspørsel etter UX-designere med kompetanse i yrkesrelevante prosesser, verktøy og teknikker.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
     
Top