30-åringen søkte kun på en ledig stilling som digital markedsfører, sikret jobben og er klar for å gå rett i jobb etter studiet. 

Jeg hadde noe erfaring med markedsføring gjennom sosiale medier. Det som likevel er fint, er at man egentlig ikke trenger noe forkunnskaper. Gjennom studiet lærer man alt man trenger å vite før man går ut i arbeidslivet, sier Malin Eek (30).

30-åringen har nylig fullført studiet i digital markedsføring via Noroff Nettstudier, og sikret seg jobb allerede før hun var ferdig.

Jeg begynte å se litt på stillingsannonser før jeg leverte eksamensoppgaven min og da oppdaget jeg at det var rundt 200 stillinger ledig innenfor digital markedsføring på finn.no. Derfor vil jeg si at det er stor etterspørsel etter kompetansen jeg har oppnådd på Noroff.

«"
Foto: Adobe Stock

Søkte kun på en ledig stilling

Malin starter som digital markedsfører hos Hensikt Mediebyrå i august.

Jeg kom over Hensikt sin stillingsannonse, leste gjennom stillingsbeskrivelsen og fant fort ut at verdiene de så etter i en ansatt stemte godt overens med mine behov. Jeg valgte å søke på denne stillingen, litt for å teste hvor god CV-en og søknaden min var også.

Hun fortsetter:

Dette resulterte i en mail hvor de ville ha meg inn på førstegangsintervju, videre til andregangsintervju og til slutt en telefon om at de ville tilby meg jobb hos dem. Det kom også frem i intervjuet at de hadde hørt at Noroff er en skole som holder pensumet oppdatert på det nyeste og mest aktuelle innenfor digital markedsføring, smiler hun bekreftende.

Studiet har vært innholdsrikt, oppdatert og relevant. Digital markedsføring er et yrke som er under konstant utvikling og Noroff sine faglærere har vært flinke til å gi oss et pensum som er optimalisert.

Nettstudier har vært midt i blinken

Studiet i digital markedsføring er tilgjengelig på campus i Kristiansand, Oslo, Bergen, Stavanger og via Nettstudier.

Nettstudier gav meg friheten til å jobbe selvstendig med studiene hvor enn jeg ville. Jeg var ikke bekymret for at jeg ikke skulle klare det, da jeg vet at jeg er en veldig selvdrevet person. Det at studiene var på engelsk ble også en ekstra motivasjon for meg til å velge nettopp nettstudier.

Jeg synes nettstudier har vært midt i blinken for meg. Det har gitt meg friheten til å studere når det passer for meg, men også med en strukturert ukeplan som har gjort det enkelt å fokusere på studiene. Faglæreren har vært lett tilgjengelig og gitt gode svar dersom jeg har trengt bistand.

Klar for jobb

Malin ser frem til overgangen fra studier til jobb.

Det er alltid litt nervepirrende, på en god måte, å starte i en ny jobb. Denne gangen vet jeg at jeg sitter med kunnskapen og det gjør meg tryggere, smiler hun.

– Hva er ditt beste minne fra studietiden?

Det beste minnet gjennom studietiden var den dagen jeg fikk karakteren på semesteroppgaven tilbake. Jeg hadde aldri forventet at jeg skulle få toppkarakter.

Det viktigste studiet har lært meg vil nok være det jeg skal jobbe mest med i den nye jobben min, Google Ads, Google Analytics og SEO, avslutter hun.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI-design

Blir klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse i brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top