30-åringen jobber som freelance fotograf og valgte å studere digital markedsføring på nett, for å benytte seg av fleksibiliteten.

Jeg valgte å studere digital markedsføring fordi jeg tenkte at det kunne være en god kombinasjon sammen med at jeg jobber som fotograf. Da kan jeg både lage content og markedsføre det samtidig, sier Amir-Alexander Holmeslet (30).

Han har akkurat fullført studiet i digital markedsføring via Noroff Nettstudier.

Nettstudier var passende til livsstilen min, og at det er relativt fleksibelt med tanke på timeplanen.

Nettbasert utdanning er i dag en svært populær metode for læring. Ved å studere på nett kan man enklere tilpasse utdanningen til sin hverdag, slik som Amir-Alexander har gjort.

Fleksible nettstudier

Jeg likte best å studere på en kafe eller et bibliotek. Jeg satt ofte i Bjørvika på Deichmanske, eller et sted hvor jeg fikk kjøpt kaffe og jobbet. Det er jo akkurat dette som er så praktisk med nettstudier, at du kan studere akkurat hvor du vil, og når du vil, så lenge du holder deg innenfor tidsfristene.

Du kan studere akkurat hvor du vil, og når du vil, så lenge du holder deg innenfor tidsfristene. Amir-Alexander Holmeslet

Nettstudiene gir fleksibilitet, frihet, muligheten til selvstendig arbeid og å kunne begrense det sosiale hvis det skulle være ønskelig, eller kontakte medstudenter på nettforumet eller Facebook-gruppen hvis jeg man vil være sosial.

Relevant for arbeidslivet

Utdanningen i digital markedsføring fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

Amir Alexander forteller at det mest interessante har vært å få en pekepinn på hvordan det vil være «i den virkelige verden» når han er ferdig.

Mye av det vi har lært er veldig relevant for arbeidslivet, sier han engasjert.

30-åringen har nettopp startet i jobb hos et markedsføringsbyrå. 

Til slutt, har du noen råd til nye nettstudenter?

Bygg deg opp en struktur, og finn de metodene som fungerer for deg. For meg fungerte det ikke å jobbe så mye hjemmefra, ettersom det kan være lett å bli distrahert. Dra på biblioteket i noen timer og jobb effektivt der i stedet, avslutter han.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UI-design, utdanning

UI-design

Blir klar for jobb som UI-designer med denne ettårig teknologiutdanningen. Få ettertraktet kompetanse i brukergrensesnittdesign og gå rett i jobb etter utdanningen.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top