Jeg vil bruke sosiale markedskanaler for å hjelpe andre med psykiske utfordringer i hverdagen, sier 35-åringen.

Det som er mest spennende med digital markedsføring er at man kan nå ut til så mange mennesker med innholdet sitt, sier Annette.

Annette Kåseth (35) bor i Sigdal og studerer digital markedsføring via nettstudier. Hun er en ambisiøs dame som har som mål å starte sin egen digitale plattform for å hjelpe andre. Etter at hun for en tid tilbake vant en StartUp-konkurranse har hun hatt som mål å realisere plattformen PsyktÅpen.

Jeg vil bruke utdanningen min på oppstart av mitt eget firma PsyktÅpen. Det er stort behov for å nå ut til disse menneskene som trenger hjelp.

PsyktÅpen skal bli en plattform som har tips om hvordan man forholder seg til en psykisk utfordring og dele erfaringer. Motivasjon og humor er også en stor del av det, forteller Annette.

«Digital markedsføring er fremtiden»

I min forrige jobb hadde jeg allerede erfaring med å lede, planlegge og ha ansvar. Så en miks av tidligere erfaring og interessen for å lære mer om Digital Markedsføring gjorde at jeg valgte denne veien.

Digital markedsføring er jo fremtiden og de fleste bedrifter vil være der fremover. Dette er en viktig jobb for å kunne markedsføre seg riktig og nå ut til kundene sine. Dette vil også være en god mulighet til planen med å få opp den digitale plattformen min.

Annette er svært fornøyd med studiet og synes det er gøy å føle på nytten av det hun lærer.

Så langt i studiet syns jeg egentlig at alt har vært interessant, fordi alt henger så sammen. Merkevarebygging, sosiale medier og Ledelse og Teambygging har vært svært nyttig å lære mer om, sier 35-åringen.

Nettstudiene ga fleksibiliteten hun trengte

Jeg syns nettstudier er supert. Vi får modulene vi skal gjennom mandag hver andre uke. Vi sender inn spørsmål til lærerne på læringsplattformen Moodle hvis det er noe. Vi kan også avtale Skype-møte hvis vi trenger det.

Jeg syns vi får godt forklart hva vi skal gjøre i modulene, så man kan jobbe selvstendig. For min del så syns jeg nettstudier er en frihet.

Friheten og fleksibiliteten var grunnen til at valget falt på nettstudier, men Annette har erfart at struktur likevel er veldig viktig.

Hvis du har lyst til å ha en hverdag der du bestemmer når og hvor du vil studere så er nettstudier perfekt for deg. Man får en enorm frihet, men man må huske på å ha struktur for å få gjennomført det man skal lære, sier Annette.


Nymfeparakitten Taz er trofast studiekamerat. Foto: Privat

Hjemmekontor med gode rutiner

Jeg er et rutinemenneske og starter dagen 08.00 og studerer til ca. 11.30 hver dag. Når det blir varmere i været så skal jeg flytte kontoret mitt ut på verandaen i sola.

Hun fortsetter:

Jeg har laget meg et eget kontor oppe i andre etasje, slik at jeg har jobbe stasjonen min unna alle tingene jeg kan bli distrahert av i resten av huset. Når jeg er her skal det være effektivitet, kreativitet, interesse og jobbing.

De fleste dagene sitter jeg med studiet lengre enn jeg har tenkt, fordi jeg syns det er så mye spennende å lære. Men da har jeg mulighet til å ha en fridag eller to å gjøre noe annet jeg har lyst til den dagen, smiler Annette.

Hvilke råd vil du gi til nye nettstudenter?

Hvis du har lyst til å ha en hverdag der du bestemmer når og hvor du vil studere så er nettstudier perfekt for deg.

Man får en enorm frihet, men man må huske på å ha struktur for å få gjennomført det man skal lære, avslutter hun.

Sjekk ut PsyktÅpen på Facebook her.

Er du interessert Nettstudier?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om Nettstudier på Noroff. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top