Fleksibiliteten gjør at jeg kan arbeide med studiene når jeg selv har tid, sier Remi Steen.

Remi Steen er 32 år gammel, bor i Trondheim og er en mann med mange baller i luften. Remi er nemlig medeier og daglig leder i teknologiselskapet e-Sea Solutions, samtidig som han jobber turnus som kaptein og studerer frontend-utvikling på nett hos Noroff.

Fleksibiliteten gjør at jeg kan arbeide med studiene når jeg selv har tid. Remi Steen

Jeg har lange dager når jeg er ombord i tjeneste i jobben min som kaptein. Nettstudier er perfekte å kombinere med turnusjobb og gir meg friheten til å jobbe med studiene når jeg selv har tid til det.

Les mer om fagskolestudier på nett her

I og med at jeg jobber som jeg gjør, så er jeg altså helt avhengig av den fleksibiliteten nettstudiene tilbyr. Fleksibiliteten gjør at jeg kan arbeide med studiene når jeg selv har tid til det - både på helg, kveld og dagtid. Dette fungerer fantastisk bra for oss med turnusarbeid, sier Remi.

Nettstudier som utdanningsform

Utførelsen av nettstudiene fungerer veldig bra. Man har mulighet til å stille spørsmål til faglærere og medstudenter via Discord og nettforum. Tilbakemeldingene fra faglærerne på oppgavene man leverer er konstruktive og gir gode råd for hva man kan forbedre seg i. Dette er tilbakemeldinger jeg alltid setter pris på å få for å utvikle meg selv.

Jeg har ikke benyttet nettforumet for studentene noe særlig, men de gangene jeg har gjort det, så har jeg fått raske svar. Til og med sent på lørdagskvelden.

Som deltidsstudent på nett, som Remi er, får man utdelt en ny læringsmodul annenhver mandag.

Jeg starter alltid hver modul med å gå igjennom læremålene for den aktuelle modulen. Deretter leser jeg og ser videoene på kveldstid og i pauser på jobb.

Ofte kan travle dager gjøre at de forskjellige innleveringene blir jobbet med ganske intensivt over bare ett par dager, men dette fungerer fint for meg. Jeg har aldri hatt problemer med å møte tidsfrister for innleveringer, forteller Remi.

Studentarbeid laget av Remi:

«"

«"

Frontend-utvikling – en utdanning for fremtiden

Vi lever i en tid hvor stadig flere tjenester digitaliseres. Teknologi og spesielt webteknologier benyttes i stadig større grad til å forenkle hverdagen for deg og meg. Det å ta del i denne utviklingen og lære seg hvordan tjenester vi benytter til daglig faktisk er bygget, synes jeg er utrolig spennende å lære om.

På studiet har jeg blant annet fått lære om hvordan bruk av farger og typografi har innvirkning på hvordan sluttbruker opplever nettsiden eller logoen man lager. Videre har det vært veldig interessant å lære seg verktøy som Adobe Illustrator og Adobe Photoshop

Tilbakemeldingene fra faglærerne på oppgavene man leverer er konstruktive og gir gode råd for hva man kan forbedre seg i Remi Steen

Opplever du at det du lærer er relevant for arbeidslivet?

Jeg prøver ofte å se koblinger mellom det jeg lærer og den næringen jeg selv jobber i til daglig - maritim næring. Ofte tar jeg meg selv i å se muligheter til forbedring i maritim næring når jeg lærer om forskjellige ting på front-end studiet. Jeg får ofte ideer til hvordan jeg kan løse problemer i maritim næring vha. teknologi.

Hvilke råd vil du gi til nye studenter?

Hvis du har lyst til å utvikle nye løsninger som kan være med å forenkle hverdagen i mange næringer er helt klart frontend-utvikling noe for deg! Her får man alle verktøyene man trenger for å slippe løs gründeren i seg, og kanskje til og med skape sin egen arbeidsplass.

Vær strukturert og benytt muligheten til å samhandle med faglærer og andre studenter, hvis du er usikker på noe. Det er mye kompetanse blant medstudenter man kan ha nytte av, avslutter han.

Er du interessert Nettstudier?

Legg igjen din e-postadresse og få mer informasjon om Nettstudier på Noroff. Du kan når som helst melde deg av.

Jeg har lest Noroffs personvernerklæring og aksepterer at Noroff håndterer mine data som beskrevet i vilkår og betingelser.

Relaterte studier

Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Grafisk design utdanning i Oslo, Stavanger og Kristiansand
 

Grafisk design

Praktisk utdanning hvor du lærer å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon. Bli grafisk designer og jobb fremtidsrettet med strategisk design, illustrasjon, foto, webdesign og animasjon.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top