Jeg har blitt positivt overrasket over all oppfølging, og hvor lett det er å få svar av både lærere og medstudenter, sier Maria.

Jeg har lenge ventet på å utdanne meg videre, men etter å ha lest om dette studiet var det ikke tvil. Alle punktene om utdanningen virket spennende og noe jeg kunne tenke meg å jobbe med.

Maria Hobæk er 33 år gammel og studerer digital markedsføring på nett. Hun er svært fornøyd med valg av utdanning, og nettstudier passet hennes situasjon perfekt.

Jeg har en fulltidsjobb, samt en datter med en sjelden diagnose. Det hadde vært umulig for meg å studere på noen annen måte enn på nett. Jeg elsker fleksibiliteten det gir meg.

Med nettstudiene kan jeg legge opp dagene som jeg selv ønsker. Hvis jeg vet det skal skje noe på kvelden eller i helgen, så legger jeg opp til å lese mer de andre dagene. Det er ting man fort kommer inn i, og det at man kan styre denne fleksibiliteten selv er supert.

Digital markedsføring – Det er fremtiden

Det er ikke mulig å jobbe i et firma i dag som ikke ønsker å sette seg inn i digital markedsføring - det er fremtiden! Det skjer endringer der hele tiden, og man blir aldri ferdig utlært. Det er det som er så moro - at man hele tiden kan lære noe nytt.

Jeg har blant annet lært mye om sosiale medier, som jeg aldri har tenkt over før når jeg har sittet på sosiale media selv. Det er spennende å se hvordan man kan få mest mulig trafikk til en nettside, og hvor mye jobb som ligger bak nettopp dette. Det er langt mer omfattende enn man tror.

Hun fortsetter:

Studiet er også helt klart relevant for arbeidslivet. Jeg kan allerede nå se på jobber som er utlyst innenfor kategorien digital markedsføring, og se at vi allerede har lært mye av det de ønsker av kompetanse. Dette gjør at man blir enda mer engasjert i studiet.

Positivt overrasket over oppfølgning fra faglærerne på nettstudiet

Oppfølgingen fra faglærerne var noe jeg må innrømme jeg var litt skeptisk til før jeg begynte studiet. Jeg tenkte at det kunne ta tid å få svar, og at jeg skulle sitte igjen som et stressa spørsmålstegn. Det har ikke skjedd hittil, og til tross for at de har opplyst om tidene de svarer oss på, så har jeg opplevd å få svar utenom disse tidene også. Så man får god hjelp og oppfølging hele veien.

Studentmiljøet har også vist seg å være godt.

Vi opprettet en egen Facebook-gruppe, så vi snakker jevnlig på den. 

Vi spør hverandre der inne når vi står fast, og jeg har også blitt bedre kjent med flere via denne gruppen. Det gjorde det også mye enklere for oss når vi skulle danne grupper til semesteroppgaven, forteller 33-åringen.

Hvor håper du at veien går, etter at du er ferdig hos Noroff?

At jeg kan få en jobb innenfor digital markedsføring! Det er helt klart det jeg ønsker å jobbe med, og selv om jeg tidligere har jobbet med sosiale media, så er det mye kompetanse jeg har tilegnet meg, og som jeg ser er nødvendig for å kunne lykkes i denne bransjen.


Relaterte studier

Digital markedsføring, utdanning

Digital markedsføring

Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Videomarkedsføring i sosiale medier, utdanning

Videomarkedsføring i sosiale medier

Video er en viktig del av influencer-markedsføring. Jobb med digitale strategier og benytt videoproduksjon og storytelling på Facebook, Instagram, YouTube og andre sosiale medier.

  Nettstudier
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
UX-design utdanning Nettstudier
 

UX-design

UX-design er en ettårig teknologiutdanning med fokus på brukeropplevelsesdesign. Bli UX-designer og få praktisk kompetanse i brukertesting, wireframing, prototyping og interaksjonsdesign.

  Nettstudier
  Oslo
  1 år
  60 studiepoeng
Les mer
Frontend-utvikling utdanning i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand
 

Frontend-utvikling

Frontend-utvikling er teknologiutdanningen hvor visuell utforming møter koding, web- og UX-design. Det store behovet for frontend-utviklere nærmest garanterer jobb etter studiene.

  Nettstudier
  Oslo, Bergen
  2 år
  120 studiepoeng
Les mer
     
Top