– Vi er stolte over det store utvalget av sertifiseringer vi har å tilby, og med det kommer et enda større utvalg kandidater, sier Melene Potgieter.


Noroff tilbyr sertifiseringer gjennom PearsonVue og Pearson Select, og har i dag testsentre i Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand.

En sertifisering er en sjekkpunkteksamen som kan brukes til å vise din kunnskap og dine ferdigheter til verden. Sertifiseringer kan brukes som et verktøy for å øke verdien når du leter etter nye stillinger eller vise frem nye ferdigheter for å hjelpe deg å klatre karrierestigen, sier Melene Potgieter, administrator for testsentrene. 

Sertifiseringer kan brukes av nye kandidater til å utforske nye felt eller for å slå sammen deres nåværende felt med ny teknologi. Tenk på sertifiseringer som en skjelettnøkkel som kan låse opp nye muligheter og felt for alle – uansett alder, fagfelt eller utdanningsnivå.

Bredt utvalg av sertifiseringer

Noroff har et av de største utvalgene av sertifiseringer i Norge, og bistår flere tusen kandidater med deres sertifiseringsbehov.

Vi tilbyr et bredt spekter av eksamener, spesielt PTE-språk (kun Oslo), Microsoft, Amazon Web Services, TOGAF, DMI og GIAC. Ved campusene våre i Bergen og Oslo tilbyr vi også UKVI-godkjente Secure English Language Tests (SELT) for visum- og immigrasjonssøknader.

Vi er stolte av å ha jobbet med alt fra elever fra videregående som gjør seg klare til utvekslingsreiser, flyktninger som bosetter seg i Norge og selvfølgelig fagpersoner fra hele Skandinavia, sier Melene.

Microsoft AZ-900-eksamenen er uten tvil en av våre mest populære eksamener over hele linja. Denne grunnleggende eksamenen er et springbrett for mange i IT-bransjen – enten de er erfarne fagfolk i ledende stillinger eller de som prøver å pusse opp CV-ene sine før de går ut på arbeidsmarkedet for første gang, avslutter hun.

For mer informasjon om hvilke eksamener som tilbys, besøk PearsonVue eller Pearson PTE for å se en komplett oversikt, eller kontakt oss på telefon 90880170 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

     
Top