Vil du få et glimt av hva slags ferdigheter du vil lære deg under bootcampene våre? Denne videoen gir deg et innblikk i frontend-utvikling med JavaScript.

Våre forelesere og instruktører er høyt kvalifiserte og ekstremt kompetente. De lever og ånder for å gi kursdeltakerne våre så mye kunnskap og ferdigheter som mulig. Gjennom undervisningsmetoder basert på Accelerated learning lærer deltakerne mye gjennom praktisk problemløsning.

Videoen under er en del av frontend-utviklingen i JavaScript-kurset. Det er en del av en serie videoer om hvordan du kan bruke det populære React front-end-rammeverket. Videoserien demonstrerer hvordan du setter opp et tekstbasert forum ved hjelp av React.js. 

Alle ferdigheter studentene får demonstrert i videoserien vil senere bli brukt for å fullføre en oppgave der studentene må designe et nettbasert verktøy for å oversette tekst til tegnspråk.

Følger du med? Ta en titt på videoen.

Var det vanskelig å forstå? For avansert? Det er ingenting å bekymre deg for. Du får kunnskapen og verktøyene du trenger om du blir med fra starten av kurset!

Har du lyst til å øke kompetansen din og gi deg selv større karrieremuligheter?

Ble med på en intens læringsopplevelse, skreddersydd for å gi deg kompetansen du trenger.

Sjekk ut våre Accelerate-kurs her.

     
Top