Online/campus19.02.2024
4 uker Foreleser

Hev din kompetanse med essensielle cybersikkerhetsferdigheter for skytjenester

Dette kurset gir essensielle ferdigheter innen cybersikkerhet i skytjensester. I løpet av fire uker vil du tilegne deg praktisk kunnskap innen identitet- og tilgangsstyring, plattformbeskyttelse, samt datasikkerhet og applikasjonssikkerhet ved bruk av store skyplattformer som Microsoft Azure og Amazon Web Services.

Om kurset

Kurset er designet for IT-bransjen og systemadministratorer som ønsker å styrke kunnskapen sin om sikkerhet innenfor skytjenester. Ideelt for de som går over fra lokale infrastrukturer til skybaserte løsninger.

Hva du lærer

Kurset er strukturert rundt fire hovedmoduler:

  • Introduksjon til cybersikkerhet for skytjenester:Denne modulen dekker de grunnleggende konseptene for sikkerhet i skyen, inkludert unike utfordringer og løsninger. Lær praktiske ferdigheter i å sette opp og administrere systemer for Identitets- og tilgangsstyring (Identity and Access Management, IAM) i skyplattformer.
  • Plattformbeskyttelse: Lær om de nødvendige sikkerhetstiltakene for å beskytte skyplattformer. Dette inkluderer både teoretiske tilnærminger og praktiske implementeringsstrategier for å sikre infrastrukturen og tjenestene for din skyplattform.
  • Datasikkerhet og applikasjonssikkerhet: Forstå hvordan du sikrer data lagret i skyen og beskytter applikasjoner mot ulike sikkerhetstrusler, ved å utforske både forebyggende tiltak og responsive strategier.
  • Sikkerhetsoperasjoner: Få innsikt i beste praksis for håndtering av sikkerhetshendelser og operasjoner i skyen.

Sertifisering

Ved fullføring av dette kurset anbefaler vi å utforske og forberede deg til CCSA eller AZ-500. Noroff Accelerate har testsentre i Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand. For en fullstendig liste over eksamener vi tilbyr, besøk PearsonVue eller PearsonPTE nettstedene, eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anbefalt forkunnskap

Grunnleggende datakunnskaper er en forutsetning for kurset. kunnskap om grunnleggende skyteknologi og sertifiseringer som Microsoft AZ-900 eller AWS Certified Cloud Practitioner er en fordel, men ikke obligatorisk.

Kursinformasjon

Hvor:

  • Kurs på nett: Kurset ledes av instruktør på nett, og gir deg fleksibilitet til å lære hvor som helst.
  • Campus: Vi tilbyr også muligheten til å delta på kurset på campus i Oslo (Campusstart avhenger av registreringsantall).

Når:19.02.2024

Omfang: 4 uker, deltidskurs

Ukentlig timeplan: To forelesninger online (fire timer totalt), to timer med oppgaveløsning og 4 timer selvstudium. Totalt circka 10 timer.

Pris: 20.000 NOK

Dette kurset gir ikke mulighet for lån og stipend fra Statens lånekasse.

Spørsmål

Lurer du på noe? Kontakt oss så hjelper vi deg.

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Phone:  +47 909 50 256 (Hverdager: 09:00 → 15:00)

Hvordan registrere seg

For å registrere deg, fullfør det elektroniske registreringsskjemaet.

 

     
Top