Gjennom våre fleksible online-programmer kan du lære koding og programmering på bare ti uker, ved siden av jobb.

Noroff Accelerate tilbyr effektive kurs med tett oppfølging, som du kan ta ved siden av full jobb. Vi kaller dem bootcamper.

Om du blir med på bootcamp så må du være villig til å legge ned en ekstra innsats i ti uker. Vi anslår at deltakerne bruker mellom 10 og 20 timer i uka på å lære. Men du kan gjøre det når det passer deg og din timeplan. Når som helst og hvor som helst.

Gevinsten tar du med deg resten av livet.

Våre kurs er satt sammen for å møte behovene i næringslivet. Gjennom tett dialog med bedrifter og rekrutteringsbyråer, og ved hjelp av forelesere med relevant bransjerfaring, skreddersyr vi bootcampene for å gi deg mest mulig relevant læringsutbytte. For deg betyr det at du får kunnskap og kompetanse i det siste innenfor teknologi, gjennom en hands-on og praktisk form for læring, som du kan ta i bruk i arbeidslivet med en gang du er ferdig.

Noe av det det vil vært mest behov for i årene som kommer er kompetanse innen IT-utvikling.

Les mer: Ekstrem etterspørsel etter IT-utdannede

 

Bli med på bootcamp

Vi tilbyr nå fem ulike Accelerate-bootcamper for deg som vil lære mer om programmering og webutvikling. Det er kurs tilpasset både dem som er ferske når det kommer til koding og programmering, og for erfarne utviklere som ønsker å bygge på sin kompetanse.

Nederst i artikkelen kan du se når våre neste bootcamper starter.

 

Programmering med Python

Er du relativt fersk innen koding og programmering vil vi anbefale å starte med vår Python-bootcamp. Python er programmeringsspråket mange anbefaler å starte med ettersom det er bygd opp på en logisk og lett forståelig måte. Kunnskap om Python-programmering har blitt ettertraktet innenfor finans og andre bransjer der databehandling- og analyse er sentralt.

Fem grunner til at du bør lære Python.

 

Frontend-utvikling med JavaScript

JavaScript er det mest populære programmeringsspråket i verden, brukt på 95 prosent av verdens 1,6 milliarder nettsteder. Ved å lære JavaScript kan du lage moderne, levende nettsider, noe som kan åpne mange muligheter for deg. Det er ikke behov for omfattende kunnskap om programmering fra før for å delta på JavaScript-bootcampen.

Fem grunner til at du bør lære JavaScript

 

Backend webutvikling

Har du grunnleggende eller middels kodekunnskap fra før og ønsker å bygge kompetanse innenfor bransjeledende teknologier? Da er dette bootcampene for deg. 

Vi tilbyr to bootcamper med fokus på backend webutvikling:  Backend webutvikling med .NET og Backend webutvikling med Java.

Java er dypt integrert i de fleste store teknologiselskaper, det brukes blant annet i kredittkort, bankID og Netflix.

.NET er Microsofts utviklingsplattform der du kan lage spill, webapplikasjoner, mobilapplikasjoner og mye mer. Bootcampen gir deg grunnleggende kunnskap om C# og lærer deg å utvikle backend-applikasjoner for internett, 

Både Java- og .NET-utviklere er ettertraktede på arbeidsmarkedet. Har du erfaring som utvikler, og ønsker deg flere jobbmuligheter, kan en av disse bootcampene være noe for deg.

Les mer om Backend webtvikling med Java og Backend webutvikling med .NET

 

Apputvikling

Ønsker du lære deg hvordan du utvikler moderne,funksjonelle mobilapper til både iOS og Android? Gjennom den fire uker lange bootcampen Mobil apputvikling med Ionic lærer du hvordan du kan bruke din eksisterende kunnskap om webutvikling til å bygge allsidige mobilapplikasjoner. 

Dette er bootcampen for deg med noe kunnskap om HTML, CCS og JavaScript, som ønsker å lære deg app-utvikling.

Les mer om Mobil Apputvikling med Ionic

 

Er du klar for bootcamp?

Om du har behov for å bygge på din kompetanse, enten for å løse oppgaver i din nåværende jobb eller fordi du sikter mot nye utfordringer, så kan en Accelerate bootcamp være en effektiv måte å gjøre det på. Som utvikler blir man aldri utlært, og det å lære et nytt programmeringsspråk vil gi deg nye muligheter.

Er du bedriftsleder kjenner du kanskje på utfordringen med å skaffe god IKT-kompetanse? Du er ikke alene.

NHOs kompetansebarometer for 2020 viste at det kun var 15 prosent av bedriftene som oppga at de hadde tilstrekkelig med IKT-kompetanse. 

Å sende ansatte på Accelerate bootcamp er en effektiv måte å øke kompetansenivået på. 

 

 

Lurer du på hvordan en bootcamp fungerer? Her er intervjuer med noen av våre bootcamp-deltakere.

 

Erlend Hellum, sjefstrateg i Folketrygdfondet, lærte seg Python-programmering på ti uker: - Bootcamp-formatet passet perfekt for slike som meg

Ruhksar lærte frontend-utvikling ved siden av jobben som lærer. - Jeg er sikker på denne kompetansen vil gi meg mange nye muligheter.

Tomasz Mroczyński skaffet seg oppdatert og ettertraktet .NET-kompetanse gjennom en Accelerate-bootcamp. Nå er han klar for å jakte sin første utvikler-jobb.

     
Top