Styrk kompetansen i din bedrift

Uansett bransje eller industri er god, og riktig, kompetanse helt essensielt for å lykkes over tid. Vi kan hjelpe din bedrift med skreddersydde programmer for å gi dine ansatte den kompetansen dere trenger.

Noroff har gjennom mange år utdannet tusenvis av dyktige mennesker til digitale jobber. Gjennom vår Noroff Fagskole og Noroff Høyskole tilbyr vi spissede utdanninger innenfor teknologi og digitale medier.

Noroff Accelerate er etablert for å tilby fleksibel og effektive videreutdanning, rettet mot mennesker og bedrifter  som trenger å oppdatere eller bygge på sin kompetanse.

Felles for de fleste bransjer og industrier er at behovet for ansatte med kompetanse på teknologi og IT er økende, mens det å finne mennesker med den rette kompetansen kan være utfordrende.

Det er et stort, og stadig økende, kompetansegap innenfor IT og teknologi, og det stiller krav til kompetanseheving av dagens arbeidsstokk.

Mer kunnskap – økt trivsel og produktivitet

Ved å gi dine ansatte muligheten til å oppdatere og utvikle sin kompetanse vil du ikke bare kunne øke produktiviteten og effektiviteten i din bedrift, men også øke trivselen hos de ansatte. Folk flest liker å utvikle seg, få ny kunnskap og føle at de blir tatt vare på av sin arbeidsgiver. Forskning viser også at det i de fleste tilfeller er langt dyrere å ansette nye mennesker enn å videreutdanne bedriftens nåværende arbeidsstokk.

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med kompetanseheving og omskolering. Vi tilbyr alt fra intensive 10-ukers bootcamper til kortere kurs, og vi kan også tilby skreddersydde programmer. Våre programmer er designet for at deltakerne skal kunne ta dem ved siden av full jobb, med stor grad av fleksibilitet, og vi kan gjennomføre alt online.

Sammen med Experis (en del av Manpower-gruppen) har vi i flere år drevet Experis Academy, som tilbyr skreddersydde kurs for å gi deltakerne ettertraktet IT-kompetanse. 

Les mer: Slik hjalp vi Scania med å omskolere fabrikkarbeidere til IT-utviklere på 12 uker.

Ta kontakt

Ønsker du øke kompetansen hos deg selv eller dine ansatte? Kontakt Erlend Koppen Skar, leder av Noroff Accelerate, for mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 95845513

 

     
Top