Styrk kompetansen i din bedrift

Uansett bransje så er den rette kompetansen helt essensielt for å lykkes over tid. Vi kan styrke den digitale kompetansen i din bedrift på en effektiv og fleksibel måte, gjennom upskilling/reskilling av de ansatte.

Noroff har gjennom mange år utdannet tusenvis av dyktige mennesker til digitale jobber. Gjennom vår Noroff Fagskole og Noroff Høyskole tilbyr vi spissede utdanninger innenfor teknologi og digitale medier.

Noroff Accelerate tilbyr korte, fleksible og effektive kompetanseprogrammer, rettet mot mennesker i jobb som ønsker å utvikle og utvide sin kompetanse.

Felles for de fleste bransjer og industrier er at behovet for ansatte med kompetanse innen teknologi og IT er økende, noe som gjør kampen om "teknologihodene" hard.

Med et stort kompetansegap innenfor IT og teknologi er vi avhengige av å heve kompetansen hos dagens arbeidsstokk. 

Mer kunnskap – økt trivsel og produktivitet

Ved å gi bedriftens ansatte muligheten til å oppdatere og utvikle sin kompetanse vil du ikke bare kunne øke produktiviteten og effektiviteten i din bedrift, men også øke trivselen hos de ansatte. Folk flest liker å utvikle seg, få ny kunnskap og føle at de blir tatt vare på av sin arbeidsgiver.

Forskning viser også at det i de fleste tilfeller er langt dyrere å ansette nye mennesker enn å videreutdanne bedriftens nåværende arbeidsstokk.

Raskt og effektivt

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med kompetanseheving og omskolering. Sammen med Experis (en del av Manpower-gruppen) har vi i flere år drevet Experis Academy, som tilbyr skreddersydde kurs for å gi deltakerne ettertraktet IT-kompetanse. 

Les mer: Slik hjalp vi Scania med å omskolere fabrikkarbeidere til IT-utviklere på 12 uker.

Vi tilbyr alt fra intensive 10-ukers bootcamper til kortere kurs, og vi kan også tilby skreddersydde programmer. Våre programmer er designet for at deltakerne skal kunne ta dem ved siden av full jobb, med stor grad av fleksibilitet, og vi gjennomfører alt online.

Ta kontakt

Ønsker du øke kompetansen hos deg selv eller dine ansatte? Kontakt Martin Diver, Head of Sales i Noroff Accelerate, for mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 9301 0103

 

     
Top