Gi de ansatte kompetansen de trenger for å gi bedriften et løft

Uansett bransje eller industri er god, og riktig, kompetanse helt essensielt for å lykkes over tid. Vi kan hjelpe din bedrift med skreddersydde programmer for å gi dine ansatte den kompetansen dere trenger.

Noroff har gjennom mange år utdannet tusenvis av dyktige mennesker til digitale jobber. Gjennom vår Noroff Fagskole og Noroff Høyskole tilbyr vi spissede utdanninger innenfor teknologi og digitale medier.

Noroff Accelerate er etablert for å tilby fleksibel og effektive videreutdanning, rettet mot mennesker som trenger å oppdatere eller utvide sin kompetanse.

Den teknologiske utviklingen gjør at kompetansekravene i de fleste yrker og funksjoner endrer seg raskt. Ny stillingsbeskrivelser og jobbtitler dukker opp etter hvert som ny teknologi og nye arbeidsmetoder utvikles.

Felles for de fleste bransjer og industrier er at behovet for ansatte med spisskompetanse på teknologi og IT er økende, mens det å finne mennesker med den rette kompetansen kan være utfordrende.

Det er et stort, og stadig økende, kompetansegap innenfor IT og teknologi. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Mer kunnskap – økt trivsel og produktivitet

Ved å gi dine ansatte muligheten til å oppdatere og utvikle sin kompetanse vil du ikke bare kunne øke produktiviteten og effektiviteten i din bedrift, men også øke trivselen hos de ansatte. Folk flest liker å utvikle seg, få ny kunnskap og føle at de blir tatt vare på av sin arbeidsgiver.

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med kompetanseheving og omskolering. Vi tilbyr alt fra intensive bootcamps, til korte online-kurs. Vi kan ta hånd om onboarding av nyansatte og vi kan legge til rette for kontinuerlig læring i din bedrift.

Sammen med Experis (en del av Manpower-gruppen) har vi i flere år drevet Experis Academy, som tilbyr skreddersydde kurs for å gi deltakerne ettertraktet IT-kompetanse.

Vi benytter moderne, effektive undervisningsteknikker og kan gjøre alt online. Vårt team av kompetente forelesere og instruktører er vår største ressurs, og de er dedikerte til å gi dine ansatte den kunnskapen de trenger.

Ta kontakt

Ta kontakt med Erlend Koppen Skar, leder av Noroff Accelerate, for mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift.

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 95845513

 

Neste Accelerate bootcamps starter i oktober

     
Top