Ønsker du å utvide din utviklerkompetanse? Nå tilbyr vi bootcamper med fokus på backend webutvikling i Java og .Net.

Har du jobbet med frontend-utvikling og ønsker å jobbe fullstack? Eller ønsker du bare å lære ett nytt programmeringsspråk for å bli mer attraktiv på arbeidsmarkedet?

I løpet av ti uker kan lære backend webutvikling med Java eller med Microsoft-plattformen .Net gjennom en Accelerate online bootcamp.

Java-bootcamp

Java er et objektorientert programmeringsspråk som er svært utbredt over hele verden. Noen eksempler på hva Java brukes i er kredittkort, bankID og Netflix.

På Java-bootcampen vil du få den grunnleggende kunnskapen du trenger for å utvikle, forstå, tolke og bidra til å bygge applikasjoner utviklet i Java, ved hjelp av Spring rammeverket.

Les mer om Backend webutvikling med Java

.Net-bootcamp

.NET fra Microsoft er en av de mest brukte utviklingsplattformene i verden. Det er en gratis, open source utviklingsplatform for å bygge ulike applikasjoner. I løpet av den ti uker lange bootcampen lærer du de grunnleggende funksjonene du trenger for å utvikle, forstå, tolke og bidra til applikasjoner utviklet i .NET, ved hjelp av ASP.NET Core og C #.

Les mer om Backend webutvikling med .Net

Vil du ta nye steg?

Begge bootcampene er for deg som har grunnleggende eller middels kodekunnskap fra før, og som ønsker å lære backend-delen av fullstack webutvikling. Hvis du er en ambisiøs IT-utvikler og ønsker å få fart på karrieren din, er dette kursene noe for deg.

Våre bootcamper er utviklet i samarbeid med næringslivet og våre kompetente instruktører som alle har relevant bransjeerfaring og er tett på utviklingen innenfor programmering.

Det gjør at innholdet er skreddersydd for å oppfylle kravene du møter i arbeidslivet. Du lærer å ta i bruk den siste teknologien og verktøyene som brukes i dag.

Vårt mål er å lære deg det DU trenger for å lykkes i DIN drømmejobb.

Meld deg på vårt nyhetsbrev så får du informasjon om nye kurs og bootcamper, i tillegg til inspirasjon og nytt informasjon om teknologi og IT-bransjen.

 

     
Top